MÅNDAG!

Ny vecka igen, och deffinitivt en ny start i livet.. försöka ialf !
Kanske ska försöka att inte sova så länge som jag gör om dagarna, haha kl är nu tolv liksom?
Jag ska nu gå upp och gå och sola, jag saknar solen!

Idag är det jobb, imorgon och ons också.. Sen är jag nog ledig hela helgen :) :S haha.
Rätt så skönt, det lutar åt fest på fredag och lördag! Fre med lite vänner från eskilstuna, och det är jag verkligen värd! Det var såååååååå länge sen.



midnight sun...

viking line

efter denna kryssning insåg jag nog att det inte är nått för mig, det är enbart folk som typ inte har några liv!
jag är dötrött nu och ska försöka gå och köpa nått att äta, sen ska jag nog sova!

bartendern sa en rolig grej till mig som jag skrattade åt som bara den, efteråt !

stina; en orgasm tack!
bartendern; vill du ha något medans du väntar?
stina; nej tack!

HAHA, herregud! jag älskar att skatta, skratta är mitt bästa!


mat var det ja!

VANKNAS KRYSSNING IDAG! =)

PRECIS, idag vanknas det kryssning! =)
Jag är laddad, men måste nog fan gå och sola, klacka om ett par skor samt köpa some alkoholic som färdmedel till sthlm, sen även nått att äta så jag inte blir as packad det första jag blir.. haha. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Förmodligen som vanligt kommer jag få gå naken! tråkigt..

Igår på jobbet, det var galet.. haha, helt sjukt vad mycket folk det var i skänken! :) as kul, men vi satt lagom där en stund.. haha.

Nu måste jag kila, ska åka till mariefred och hämta skor på jobbet som jag ska låna av ULRIKA :) hon räddade både min och ninnis ikväll ska jag säga :D pusstilldig! <3 sen ska jag åka till bolaget, köpa strumpbyxor sen måste jag äta nått samt packa & duscha!


/ stina. - sådär lagom laddad i kroppen! :)


can not sleeeeeeep

att vakna av en väckarklocka kl sju när man inte behöver gå upp fören kl elva känns sådär, fast det var iofs rätt bra för jag fick iväg mitt samtal till barnmorskan! men nu, nu kan jag inte somna om?! hungrig blev jag också.. kors i taket, allt på en och samma gång!

kl tolv ska jag ju skjussa dom till västerås, sen måste jag bara försöka hinna slänga i en tvätt i maskin! igår när jag skulle ta min bil och flytta på den, så la den av.. och gick inte att starta :S hm.. säg inte att min bil ska sluta fungera nu?! då blir jag ledsen...

jag ska ta på ett avsnitt av andra avenyn och försöka somna om!

/ stina. - när kommer responsen?





taxidriver!

har jobbat långis idag, och nu sitter jag här med min dator och ska snart sova! imorgon kl tolv ska jag vara taxichaufför åt axel och jonathan, ska skjussa dom till västerås flygplats.. dom ska åka till london! själv ska jag på kryssning på lördag, och är sådär lagom taggad faktiskt :P

nej om jag skulle sova nu så jag orkar med morgondagen!

 / stina. - en egen vilja..

mitt liv!

Igår blev det matlagning och vinkväll, oerhört mysigt! Det lagades tacos, och det blev mycket bra. Det var väldigt länge sen jag lagade tackos faktiskt. Och vinet, bättre än man kan tänka sig, haha. Vi hade även köpt "våga hals" ett spel, sanning eller konsekvens. Så det blev rätt härliga skratt må jag säga.. :)

Det här livet känns som ett sälenliv, man jobbar, äter mat och dricker vin! Ett liv jag faktiskt skulle kunna leva ett tag, men jag vill framför allt vara där uppe, vid snön! Sitta inne i en mysig stuga med en massa snö utanför.. Jag hoppas, verkligen hoppas på ett gott svar!! Besvikelsen skulle annars ta över mitt självförtroende..

Jag ska ta mig upp ur sängen nu, ta en dusch sen gå och köpa nått att äta! Men vad?
Jag är svinhungrig.. haha.

/ stina. - där långa nätter inte blir som man vill..

xoxo

min kärlek till gabbie är den bästa, man kan inte ha någon starkare kärlek till någon!
hon är det bästa som någonsin har hänt mig ( förutom den jag träffar nu ) men gabbie, är ännu den bästa! xoxo, gossip girl!

jag sitter med ett glas vin i handen, jag är nöjd över kvällen gång! den kan inte ha blivit bättre..
frida, stina, kim & gabbie.. vilken styrka! tack flickor :)

/ godnatt!

nytt inlägg

det var en väldigt lugn kväll på jobbet idag, vi var klara kvart över tio.. och nu sitter jag uppe i jugend och dom sitter och spelar monopol vilket inte direkt intresserar mig :P imorgon ska jag jobba lunch, sen ska jag umgås med frida & gabbie. hoppas det är fint väder, då ska vi ha picknick eller så kanske vi bowlar eller går på bio.. det visar sig vad vi gör :) nått trevligt hittar vi på!

jag är trött, men det bara måste vara för att jag har sov för länge idag..?! för det var ju inte så krävande på jobbet idag, det var inte direkt så jag sprang arslet av mig! och imorgon blir det nog en lugn lunch må jag tro..

hoppas det där monopolet snart tar slut.. jag börjar bli sovtrött!

/ stina.


MELISSA HORN!

jag varknar bredvid dig, ser alla bilder från igår.
du ser men inte hör hur jag frågar, vem e jag ikväll?
du är stor som en ande och gör mig liten som få
men du får mig att le som ingen annan sjunka lågt och be om mer..



gårdagen!

jag glömde ju att berätta om går dagen :) haha. hur kunde jag göra de..
det var jag, gabriella, ulrika, erika, frida, rocker, jonathan, axel, jonas & dom tre nya praktikanterna. rocker hade gjort paj och jag & gabbie hade inhandlat kräftorna.. så det var bara snapsen som saknades :P haha. men vi klarade oss bra utan dom, jag tror verkligen alla blev bra på lyset! men det var trevligt & väldigt gott med kräfor!

TAAACK =)

sova..

.. gud vad jag kan sova nu för tiden, jag har aldrig varit en människa som sover! men denna sommar & nu sover kan jag sova hur länge som helst ungefär, det är inte okej. jag mena, idag vakna jag 13,00!! imorgon ska jag nog gå upp vid nio eller tio, ta en promenad, tvätta samt gå och sola.. det vankas kryssning på lördag och jag vill vara lite brunare än dagens läge. jag är sådär lagom taggad, inte över taggad för då blir de inte som man tänkt sig :P

om jag skulle ta mig en dusch, ev gå till ica om jag kommer in genom ytterdörren igen.. har ingen nyckel :S haha. jaja, får väll hämta den isåfall.

jag kan verkligen inte begripa hur man har ork till nått som inte ens rör en längre, jag bryr mig inte ett dugg om det skulle vara sant, är det inte sant så bryr jag mig inte heller. som sagt, hur har man ens ork till att lägga ner energi på nått sånt! GAH, låt mig vara.. jag bryr mig inte!!!

/ stina. - sometimes love

KRÄFTOR!


SOLEN skinner och livet kan ju kanske inte bli så mycket bättre än det är just nu tror ja! Just för studen mår jag kalas bra! Ikväll ska det ätas kräfor för fulla muggar och drickas en del alkohol tror ja :P jag har laddat upp med både kräftor, alkohol och sällskap! Söndags aktiviteterna som Erika sa, är galet bra :) vilket kalas sätt att umgås på och inte slöa bort söndagar.. jag gillar´t! :)

nu ska jag ta mig en promenad till ica, sen hem och fixa lite sen drar jag nog mig mot mankan!

/ stina.





en kort visit

jag har slutat jobbet och jag har t.o.m hunnit varit ute till syrengården för lite dans på kräftskivan, men allt blir så mycket roligare med alkohol.. så det blev en kort visit :) men trevligt var de! jag fick gå från jobbet vid elva ikväll, och det tackar jag jonas för! gårdagen och dagen har gått så sjukt bra, jag är så sjukt trevlig mot mina gäster och allt går som på räls.. igår fick stina in 400 spänn i dricks av ett sällskap på fyra!!

nu tänkte jag försöka ta och kolla på andra avenyn, sen försöka sussa.. dock ensam inatt :S hur fan ska de gå..
imorgon ska jag kolla på teddie när han spelar fotboll, jag ska heja fram honom till en vinst känner ja =)

/ stina.


sover..

.. herregud vad jag sover! jag skulle nog kunna sova en hel dag om det är så :P haha. men ärligt, jag vakna vid tio och sms lite med min syster sen trodde jag absolut inte att jag skulle somna igen. men vips så somna jag och tio över tolv väcker mickis mig och säger att vi måste gå upp för vi börjar jobba kl 14;00! vi ska duscha, besöka systemet, köpa kalender och försöka hinna äta nått!

jag har absolut inte tid att sitta här, som sagt kräftskivan för mig blev inställd..
men jag hoppas ni får kul :)

/ stina. - långa nätter..


en tråkigt svar..

.. jag fick ett telefonsamtal förut, ett tråkigt telefonsamtal! sälen, inge jobb.. :( jag vill verkligen åka upp till sälen i vinter, så jag har nu i en timme sökt sjukt mycket jobb! jag hoppas dom har blivit skickade och att det leder till nått gott, annars blir jag ledsen! jaja, ska försöka att inte tänka på de så mycket!

så nu har jag & mickis nyss tryckt i oss varsin kebabpizza, och det var fan as gott :) haha.
vi sitter i jugend, mickis kollar på oc och jag ligger med datorn i knät.

jag ska försöka tänka på annat nu och kolla lite på oc jag med, får jobba imorgon om jag vill.. jag ska ändå vara ledig två helger efter imorgon, så kanske ska jobba imorgon?!

/ stina. - en gåta.

kräftskiva

jag berättade igår.. men fick ingen respons så jag vet inte vad det ledde till, men det visar sig väll!
igår jobbade jag långpanna och det känns idag faktiskt, jag är as trött! det var länge sen jag var såhär trött faktistk, undra hur det kommer sig.. men jag har ju vaknat varje dag kl 8 och sen somnat om vid nio sen gått upp kl kvart över tio, kanske därför? :) haha. idag jobbar jag kväll och imorgon är jag ledig, det ska bli skönt! så imorgon blir det nog lite kräftskiva för min del. med mina systrar, det gillar vi! även söndag.. får se hur det artar sig :)

nej nu ska jag prata med sofia på msn, tjao!

/ stina. - jag förstörde ingneting nu va.. ?

saknar allt..

jag är ledsen, nu? ja.. faktiskt! varför vet jag inte ens!
men jag saknar nått, nått som jag inte haft på länge.. MINA VÄNNER!
mina kusiner, jag inte träffat och umgåtts med på hur länge som helst!

alla ni är saknade !


birabirabira

länge sen jag bloggade, men jag har inte varit hemma.. men nu har jag ialf tagit med mig datorn :) skönte!

idag har jag varit i eskilstuna med gabriella, vi var och fixade lite med min bil. sen åt vi en god lunch på kina :) efter det åkte vi ungefär halva stan för att leta efter kräftor till kräftskivan på söndag, efter mycket om och men hitta vi, tur de! efter de körde vi hem och satte oss vid datorn, sen brummade vi till mariefred och nu sitter vi här och kollar på inter - barca samt med varsin xcider i handen.  mycket trevligt :) imorgon ska det jobbas långpanna..

/ stina.

citat av gabriella:
- " du kan väll säga vilka som är vilka på matchen så jag vet "

14 timmar..

man är lagom trött, svar ja!
nu ska jag sova.. as skönt, först en dusch!
kl är ställd på 06:00, jag ska gå upp och åka till örebro..

tjohej, jag är nervös!

SOVGOTT!

man är ju tjej..

.. man är ju tjej & så sjukt tragiskt, man tänker alldeles för mycket! SUCK!

igår var det långpanna, och även ikväll.. långlångpanna idag tror ja, 10 - stängning? plus att imorgon ska jag gå upp 06.30 för att åka till örebro på anställningsintervju! det kommer bli nice.. jag hoppas det går bra :) önska mig lycka till! jag vill verkligen..

undra om det fallet på plats, eller om allt är en stor bluff.. svårt att säga, och jag har absolut inte mod att fråga! men jag kommer göra det nån kväll. men jag tror att det känns bra, eller jag inbillar mig om att det är de! men det är det där lilla som jag stör mig på.. och kommer nog alltid göra!

usch jag är tragisk för tillfället, det är inte okej.. dags att rycka upp sig! ta sig en snabbdusch, fixa sig och förbi systemet innan jobbet.. dagen kommer bli lång :)

/ stina. - retsticka nr 1 ...


impulsgrej AB!

igår blev det en matbit i skänken tillsammans med frida & mickis, oerhört trevligt! efter maten var vi alla tre som zoomies och skulle typ kunna gå och lägga oss, men nej vi drog en impulsgrej och åkte till eskilstuna och gick till harrys. axel körde oss i min bil.. och hem, ja vi åkte taxi.. aldrig mer! hahaha. men det var en trevlig kväll faktiskt.. den var på väg att spåra som vanligt när det handlar om mig & mickis, men inte så farligt som tidigare kvällar :P

jag sov i världens varmaste rum inatt!! har aldrig någonsin sovit i ett sånt varmt rum.. jag var rent ut sagt blöt när jag vaknade imorse, äckligt.. svar ja!! nu ligger jag däremot i min egna säng och ska bara gå och slänga i en tvättmaskin sen ska jag faktiskt sova en stund tror ja.

/ stina. - dessert or disaster?

change me

jag jobbade igår, helt själv.. och jag hade 8 gäster! tjoho, fattar ni att jag satt i skiten.. haha. herregud, jag sprang som aldrig förr.. helt galet. typ städade allt som gick att städa tror ja, men ändå hitta man inte mer saker att fixa, så stämpla ut mig halv elva tror ja :P skönt må jag säga :) gick då upp till jugend och kolla när grabbsen spela poker med nötter :P haha.

kom hem för någon timme sen, och tänkte nu ta mig en dusch, sen åka tillbaka till mariefred och umgås med mickis, kanske en bit mat ikväll med den tösen. det visar sig :)

nej om jag skulle ställa mig i duschen kanske.

/ stina. - the time is right..


like it

när man jobbar långpanna, inte sover hemma blir man väldigt dålig på att blogga.. jag säger inte att jag måste, men när man gör det regelbundet blir det mer läsare :) trevligt!

ikväll på jobbet kommer jag vara själv, bara 4 gäster bokade så jag får bli ensam.. då hoppas jag att det inte blir så mycket dropp.. :/ vilket det förmodligen kommer bli, för de var de igår och igår var vi två! men, jag får säga nej om det blir för mycket.. men jag & säga nej? :P haha.

vad har hänt sen söndags, det är bara tisdag idag.. jag, jonathan, axel, rocker & frida lagade sushi i söndagskväll, och jävlar vad mat det blev & gott! drack en massa vin gjorde vi också, mycket trevligt var de! det kommer bli lite av en tradition att ses på söndagar bestämde vi.. det gillar't!

nej nu ska jag fixa mig lite, sen gå till jobbet.. skönt med gångavstånd ibland!

/ stina - gillar detta!


målvakt!

imorse ställde jag kl på 9, gick upp tog på mig kläder och åkte till åker för att kolla på min systerson teddie som spela fotboll, han stod i mål! och ja, jag är galet stolt moster, shit vad bra han var :) jag & syrran stod och skrev ungefär hela tiden.. snacka om att man lever sig in i de :P haha. jag funderar fan på att bli tränare för nått smått lag.. typ 8-10 år! skulle vara as kul ju :) nu har jag precis klivit ur duschen, ja & nea åkte till andra syrran en stund och fira cornelia.. väntar på att mitt hår ska torka, för sen ska jag åka till mariefred och hoppas på att få öppna min flaska vin jag har i kylen, men det visar sig!

nu ska jag slå på filmen jag aldrig såg klart inatt!

/ stina. - jag ska ta mod och fråga..

ensam, igen.

.. ja, då var jag ensam igen :( mickaela har åkt hem! det blir alltid lika tomt när hon lämnar mig! jag har nyss kommit hem från jobbet, stannade på ugglans och köpte en kebad, välbehövligt efter dagen kassa mat :P kvällen i sig har gått hur jävla bra som helst, otroligt bra verkligen! dagen över huvudtaget har gått bra.

imorgon, söndag.. ledig :) ska ev åka till åker och kolla på teddies fotbollscup, feedback hoppas ja :P sen ska vi ev åka till cornelia och fira henne, har inte köpt nått än :( dålig moster, jag vet! men jag ska säga åt henne att jag bjuder på bio & mat någon dag.. blir det bra hjärtat? :) sen kanske jag brummar vidare till mariefred och kollar när grabbsen lirar poker, får se om jag är på sånt humör. antar att en flaska vin slinker ner då..

nej nu ska jag slå på en film, sen försöka sova!

/ stina. - säg nått!

kvällpromenad

.. har jag precis varit ute på, med mickaela :) deeptalk som gick rakt in i hjärtat mitt..
kvällen har gått as bra, jag & ulrika var uppe och hade hand om 26 gäster, med en trollkarl som underhållning! så galet bra, helt sjukt bra verkligen.. plus att han var sådär as snygg :) haha.

nu ska det sussas, imorgon är det långpanna.. 11-23!

/ stina. - allt går!

jobbardags

idag är det jobb som gäller, och det ska fan bli as skönt :) haha. konstigt men sant..
har inte bloggat direkt sen jag & jennipher var i sthlm. vi behsökte först ikea där vi kanske var 1 timme, sen åkte vi över till skärholmen och där shoppades de loss lite, mest underkläder för min del faktiskt, haha. jag åt världens godaste ceasarsallad inne på skärholmen också.. kvällen avslutades med bio, sommaren med göran :) grymt rolig. hämtade mickaela på vägen hem, så jag fick sovsällskap, även inatt också och natten som kommer :) att man kan sova så skönt med någon breve sig, vana kallas de va? :D haha

igår var jag på fotbollsträning för första gången sen april, och det gick helt okej.. men gud vad man tappar mycket direkt :P usch! dags att börja träna regelbundet nu.. svar JA!

 

nu ska jag fixa mig, för mickaela är klar i duschen.
vi ska åter idag gå och handla och laga mat :)

/ stina. - trodde aldrig jag skulle säga de, men jag saknar dig!


GLAD!

ja, jag är så galet glad :) fick ett samtal och det gjorde verkligen min dag..

nu ska jag & mickaela gå och handla sen laga mat.

puss

everytime we touch

idag var min tvätt dag, så just nu håller jag på att tvätta.. värsta vuxenpoänge där liksom!
igår jobbade jag och det gick jätte bra, väldigt lite att göra.. vilket är skönt ibland, men hey jag jobbar inte riktigt så.. :P efter jobbet brummade jag hem och precis när jag kliver ur bilen upptäcker jag att jag har jobbar nycklarna kvar i handen.. hur kan man vara så sjukt jävla klantig? :O jag har verkligen blivit så jävla klantig den senaste tiden! det är skrämmande.. verkligen skrämmande! så det var ju bara att sätta sig i bilen åka tillbaka.. men någe positivt fick jag ut av det :) imorse åkte jag hem strax efter nio, duschade och mötte systra min.. vi åt frukost och hade allmänt mys, saknar dig allt för mycket ninni!

och nu under min tvättning ringde jennipher och fråga om jag ville följa med till ikea, och såklart tackar jag inte nej, jag bad även om en rundtur till skärholmen :) så det ska de blir. jag bad också om att bara få tvätta klart.. haha. så vid två kanske vi åker, om jag är klar med tvätten då :)

ledigheten suger så galet, det är as tråkigt att bara vara hemma hela dagarna.
igår jobbade jag ändå, i måndags städade ja, idag tvättar ja & åker till ikea + skärholmen.. imorgon ska jag åka till mamma & pappa , + träna!!!! fredag & lördag jobb.. men nästa vecka då? :S jag kommer klättra på väggarna! ge mig en sysselsättning TACK!

nu ska jag gå och kolla om tvättmaskinen är klar, idag känner jag mig vuxen!


/ stina. - and i feel so good inside..


orolig

jag trodde jag hade tvättstugan idag, men det var visst imorgon :( hade varit perfekt idag innan jobbet.. men ack nej! nu ligger jag här i min säng och funderar på vad jag ska göra. blir nog en liten frukost sen en promenad. kanske en solning på de? ;) låter finte! usch inatt har jag sovit så sjukt oroligt.. vet inte varför :/

nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut och gå sen sola.. sen jobbet, äntligen!

/ stina...

RSS 2.0