this is my life

.. gör't, bara att gilla läget stina lundstedt.
svårt att inte göra, men dagarna går upp o ner.

veckan i skara och göteborg var mer än underbar!
liseberg var helgalet, ja åkte galna karuseller ja aldrig åkt förut.
vi sov på hotell och höll på o missa tåget samt den godaste hotellfrukosten.
now back to normal.. jobb osv. vardagen, var det den jag ville åt?
vi måste ändra på det här tjejer.. vi kan inte sitta i lilla mariefred hela sommar :)
på söndag får ja tillbaka min lägenhet.. som jag längtar! kommer även få mig en tvättmaskin installerad också.. de gillart massa massa!



det tog slut för länge sen, men du är överallt..




tjing tjong

.. flaggstång :-)

nu åker jag mot skara, bussen går strax efter elva!
imorgon är det liseberg som sagt om vädret tillåter och jag ska få träffa Domina :D:D <3

skara/göteborg

har seta med denna flik och bloggen i timmar nu, men inte skrivit ett ord.. hoppas det blir dags nu :) igår besätmde jag mig för att undersöka tanken av att åka och hälsa på carro & emeile, och mycket riktigt för imorgon åker jag till skara för att besöka dom, och mer än jätte bra mår jag nu :-)




sen har det ju hänt ännu en bra sak, kan ni tänka er att jag typ inte berättat det för någon.. "öh" haha. typ hela jobbet visste om de och ungefär hela min släkt.. :P men jaja, nur är hon hemma ialf, efter sex månader på nya zeeland! det var jag och ulrika som hämta henne på skavsta flygplat i lördagsmorse.. kvällen spenderade jag och gabbie på nybron med en flaska rosé :) me like! söndagmorgon kom flygande inpå och vi begav oss mot mariefred.. vi väntade på värdshuset tills kusten var klar och då gick vi på allt, gabbie står alltså utanför dörren och plingar på hennes hus och ingne innanför dörrarna vet förutom hennes ena syster.. snacka om chockade dom blev :D men gud vad kul de var att se deras miner!

men nu är hon äntligen hemma.. min babe :) <3
 


så imorgon drar jag mig alltså mot skara, onsdag ska vi åka till göteborg och gå på liseberg om vädret tillåter vilket jag verkligen hoppas på. kul och åka iväg och göra annat.. ledighetskommitén har inte direkt varit i farten på väldigt länge, så det blir dags nu!

just nu är jag väldigt nöjd!

suprise

idag hände någe frukstansvärt kul, men vad det är kan jag tyvär inte säga nu.. eller jag får inte berätta det än :-) men jag har aldrig varit så uppspelt som idag, skön känsla! men allt som hände igår och idag är samma sak, för dom som undrar.

det har varit en solig lördag och jag var ledig, en hel helg.. kors i taket! oerhört skönt har det varit, och jag var verkligen värd denna helg. har ätit & druckit gott och bara unnat mig.. :-) värt!

annars då i vardagen, den tråkiga vardagen. jag vill träffa nya människor, göra nya saker.. upptäcka annat! jag ska ge mig fan på de, så de så!

även om jag är så glad som man kan bli nu är det ändå nått som saknas, jag vet att ja blir påmind varje dag om att inte tänka på de så gör man de ändå.. automatiskt, det går tyvär inte att låta bli.. vi hade en vardag och den var den bästa, alla miner vi gjorde, all humor som gick oss emellan.. vad hände där? sånt delar man inte med sig av med till andra, det ska fortfarande bara vara vår grej.. jag kan inte hjälpa de, men jag saknar dig för mycket!



its belong to you...

ansvarsfull alkoholservering

har som sagt varit på ansvarsfull alkoholservering två måndagar, och idag hade vi prov och jag klarade det! man fick ha 4 fel för jag hade 3.. tur, haha! men skönt att det är över nu. ledig i helgen och planer sprids :) undrar om man kan längta mer till nått.

har nyss varit ute och gått 40 min och nu ska jag ta mig en dusch, sen lägga mig och läsa min nya tidning eller kolla lite tv, imorgon är det jobb!

TOYOTA YARIS - 00!

.. blev jag bilägare till idag :-)
en svart liten sak står nu uppe på parkeringen och ägs av mig, haha helt galet. i förregår var jag helt galen här hemma att jag inte hade någon bil för allt har bara varit så komplicerat med allt.. så jag bröt ihop här hemma och var tok sur! men nu ändrade de sig så fint. kanske skulle vilja haft lite mer hk i bilen.. men den duger nog så bra åt mig som en liten pendlar bil fram och tillbaka från jobbet. på tal om jobb, har jobbat 58 timmar denna vecka.. väldigt trött måste jag få erkänna att jag vart idag, sovit middag & allt de där. imorgon måndag är det ny arbetsvecka igen, men jobbar tis, tor & fre.. kurs imorgon förstås också.

imorgon börjar ja o ulrika en liten utmaning, får se vem som klarar sig längst :) thihi.
jag är nästan bombsäker på att ja kommer förlora, men ja ska verkligen göra allt för att försöka!

ska försöka sova nu!


en dag man aldrig glömmer..



du kommer nog aldrig få uppleva nått så bra igen..

en pusselbit lös

bloggtorka? svar ja!
jag tycker fan inte ens att det är kul och blogga längre, är det ens några som läser?
jag har nu varit hemma i 2 veckor och jag kanske inte är trött på det, utan på att bo i en resväska.. det känns som att jag är ivägen överallt. längtar tills ja får min lägenhet! dagen efter jag kom hem började jag som sagt att jobba, och har jobbat ungefär varje dag sen dess, utan bil och lägenhet.. jag går under! men har ev hittat en bil, en toyota yaris :-) hoppas kamrem osv är bytt för ett tag sen, så ja slipper göra de direkt när ja får den. håll nu tummarna, tack! och nått jag bestämt mig för är att jag inte ska jobba varje jävla helg denna sommar, jag ska bara inte göra de. vill åka på massa roadtrip denna sommar, och bara försöka njuta av att vara ledig och få min pusselbit tillbaka snart.. du vet vem du är :) <3 min vardag kommer bli så annourlunda när du kommer tillbaka.

i veckan kommer jag att jobba exakt varje dag.. heey jobba?! :D javisst!
får nog bosätta mig i mariefred denna vecka innan ja får tag i en bil. de blir bäst så.
har ett sjukt sug efter en iskall cola light, men har ingen.. :( usch!
nu ska jag kolla en film tror ja, tjing tjong flaggstång!


6 maj, 2010!

ja, en hel jobbhelg framför mig.. känns sådär faktiskt, alla tar helg.. :/ hm, ja inte ja!
idag har jag & ulrika vart i sthlm och shoppat, vilket var toknice :) erika kom en stund också, mys var de massa! fick med mig hem ett par byxor, ett linne, en parfym, en masccara & en almenacka som ska bli mitt nya bästa :-) skriva in allt man ska göra o jobba osv, kalas bra med andra ord!

16... <3 plötsligt händer de! jajjemen ;-)


tröttheten tar över..

.. just nu ialf, försöker blogga imorgon innan ännu ett jobbpass!

NU; sova sova sova, säng säng säng =)

2/5 -10!

första natten på länge som ja tror ja sovit rätt så bra faktiskt, skönt.. för nu kl 11 vakna ja av mobilen, men vet inte vem de var och då har den ringt halv elva också men då vakna ja inte.

det kliar fruktansvärt mycket i mina ögon, vååååååren är här.. det märks! jag ska ringa om min spruta idag, så ja får gå o ta den..

nu blir det frukost, tjingtjong flaggstång!

blogga eller inte blogga?

hallå bloggen..

kom precis hem ifrån jobbet.. har man nämnt att jag befinner mig i eskilstuna/strängnäs igen :) hemma från fem månader i sälen, i en bubbla av jobb, alkohol, vänner o skratt! kom hem i tisdags eftermiddag.. onsdag eftermiddag åkte jag till jobbet. ledig.. det vet jag faktiskt inte va de är.. hur det känns att vara hemma? jovars, dagarna går som de ska, jag jobbar som sagt.. gör ja inte de kanske ja umgås med någon ja inte träffat på länge. sover, eller sover o sover.. på nätterna nu förtiden sover ja väldigt oroligt, kan bero på? ingenaning :/ frustrerande är det... för sova ordentligt vill ja göra. nu på väg hem från jobbet, lyssande jag på melodifestivalen skivan på högsta volym så ja inte skulle somna, en låt ja lyssan på om o om igen var pernilla walhgren, jag menar de.. lyssna på texten. den var precis som du & ja..  ännu en gåta som aldrig löste sig klart! jag tänker på det varje dag som går, ena stunden känns allt så lätt och andra stunden jätte svårt.. folk säger åt mig att det tar tid, bäst att lita på..  

imorgon (idag) är jag ledig, vad ska man göra då? det visar sig!



 






RSS 2.0