24/3

jag lever!

16/3


godnatt!


4 april..

.. jag kan inte tro att det är sant!
men den 4 april kommer erika & ulrika till mig =)
jag kan inte mer än bli glad, och hoppa ur sängen när jag såg de på facebook.
vadå längtar som en tooooook!! <3


vår på ingång, man tackar!

.. ajmen, våren är på ingång :) och det tackar jag verkligen för!
och på tok för länge sen jag skrev här, men det känner inte som att jag behöver de. skumt nog.. men aja! har jobbat rätt mycket den senaste tiden, vilket är skönt.. tiden går fort då :P hade en otroligt mysigt helg när ninni o marie var här, jag lever på de fortfarande. hoppas på att katta m familj kommer upp också :) åh, jag bara älskar solen verkligen.

jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag saknar mycket..

solen skiner och jag sitter på uteserveringen på wärzan innan jag börjar jobba om dagarna då man börjar 17 men nu är jag så trött så jag ska sova middag innan jag börjar kl 17, nattklubb inatt så e väll hemma vid 4 kanske.

de blir bäst så!  


tillbaka i verkligheten

.. efter att ha legat sjuk i 4 dagar står jag på bena igen. skönt, men fortfarande svag.. jättesvag faktiskt, förkyld o dyligt. att min kropp orkar vara så mycket sjuk, det är märkligt de.

ialf, på fredag kommer ninni o marie det kommer bli underbart =) som jag längtat!
och vet ni vad? det är mindre än 2 månader kvar här uppe i de sälenfjället. rätt skönt om man får säga så. och då hoppas jag på att erika & ulrika ska ha hunnit sig hit också, samt min andra syster med fam. men vad händer när jag kommer hem? det är en stor gåta.. oh ja!

jag sitter här i mitt rum för uppe orkar ja inte vara, är rätt irriterad och allmänt trött på det mesta! plogbilen har kört på min bakspegel så den lossnat, folk beter sig skumt.. njäe jag orkar inte bry mig! jag gjorde nått jag inte skulle gjort idag.. vilket drog ner mitt humör ännu mer, det kanske är bäst att skicka det där mailet och trycka på ta bort knappen helt :S nått jag fått idag ialf är min dos av gabbie, som alltid :) <3



RSS 2.0