sovtime!

även denna kväll gick bra, dock lite mer gäster men det är ingenting vi klagar på.
jag är skit trött, så jag ska bara ta mig en snabbdusch sen sussa! imorgon blev det låångpanna iställe för ledighet.. man tackar =) det var faktiskt jag som sa att jag kunde jobba, så jag är glad för de ja!

nej nu ska det sovas :P

min lägenhet är 40 kvm, det står att det är en 1:a i papperna men det är två rum.

/ stina. - toktrött!!

i trängseln utanför..

om exakt en kvart från att jag startat detta blogginlägg kommer jag bli upphämtad av sofia, vi ska åka och jobba :) skönt att någon bor på samma ställe. även fast vi inte oftast jobbar samma tider så har vi åkt med varandra 1 gång. men det är trevligt det lilla som varar :)

jag är på topp för att jobba idag, känner att det kommer bli en bra kväll. peppar peppar ta i trä ;) haha. men hoppas på en trevlig kväll med sköna människor.

om jag skulle göra mig redo så hon inte behöver vänta på mig när hon kommer och tutar här utanför, jag bor ju för himla bra här på alla sätt & vis!

detta blogginlägg tog typ tre minuter att skriva.. haha.

/ stina. - lyckokort!

vilken pajas

haha, när jag läser mitt eget inlägg från inatt så undrar man ju vad jag snackat om fan :) haha, man är ju patetisk!
ikväll är det jobb igen, grillbuffé står på menyn today, så jag hoppas på lite mer folk ikväll så jag får nått att göra!

jag pratade nyss med min kusin emma på msn, och gud vad jag saknar den människan! jag minns en sommar, kan inte minnas vilket årtal det var men vi gjorde typ allt den sommarn.. det kändes som att man inte hade några bekymmer, fast tänker jag till riktigt så hade vi nog båda bekymmer! men va fan, det hör till va? men jag saknar det där enkla.. och nu när hon går på semester på fredag ska vi absolut göra nått tsm! emma du är saknad, hoppas du vet de?! <3



nej om jag skulle ta och gå upp ur mitt krypinhär på strandvägen, men jag trivs så bra i min säng! haha. jag måste duscha, äta mat?! ( what, igen?! ) hur var det med att äta.. jaja.

/ stina.

lugn kväll

Kom hem strax efter tolv, har varit en galet skön kväll såhär första dagen efter min minisemester :) har nyss avslutat en hejvilt msnkonversation med två personer :P haha, galet allt är just nu :) ja, just nu kan jag bara le.. haha. Imorgon är det jobbardags igen, skönt att det är igång. men mina tider minskar i augusti, rätt mycket faktiskt.. :( tråkigt, men så är livet! folk har börjat jobba igen efter deras semester & då blir det inte lika mycket folk.. but thats life!
haha, vad sitter jag och pratar om just nu egentligen? knappt så jag vet det själv.. jag kan bara inte sluta skratta.

och jag är så tokladdad för fredag, då är det mickaela & ja! för vi ska bara KÖÖÖÖÖRA!

en dag imorgon också, men är inte ett dugg trött.. haha! eller jo om jag lägger mig ner somnar jag säkert snart ska ni se. för det är ju en morgon dag tomorrow också! hoppas på bra väder :) men de kan vi nog inte förlita oss på, men man kan ju alltid hoppas tralalalala :P herregud, vad hände med mig? hahah.

jag avslutar verkligen här innan det händer nått annat galet, puss&smisk!

/ stina. - med ett leende på läpparna!


tiden är inne

jag vaknade nu för en stund sen med en stor klump i magen, det här var inte kul.. drömmer enbart om en person, en person jag bara skulle vilja fråga "hur tänkte du" men jag ska inte, eller jag ska försöka ialf. men det var obehagligt att vakna med just den där klumpen, för den var väldigt jobbig!

jag ligger fortfarande kvar i sängen och kl är strax över tolv, men jag börjar inte jobba fören fyra. så jag undrar vad jag ska göra i fyra timmar. äta nått kanske? nej, det skulle vi ju sluta med.. eller jag kanske tar mig en macka ialf, haha.



/ stina.

tillbaka i grottan

jag brummade hemåt vid halv sju kanske från mamma & pappa, ringde då till fru bander och fråga om vi skulle ut och gå en sväng. vi skulle ses en timme senare, bra där för jag var tvungen att åka hem och packa upp alla mina grejer, så det tajmade bra. det var väldigt skönt med en långpromenad i skogen, blev helt svettig & tom.. då går man bra fort :) men känner faktiskt att jag måste ut och springa för jag har inte varit så svettig på jag vet inte hur länge som helst.. det här måste vi ta tag i, haha. imorgon är det ialf slut på allvaret, det ska slutas ätas ( har ätit alldeles för mycket denna helg )!

för en stund sen plingade det på dörren, kl är kvart i tolv en måndagkväll och det plingar på dörren! tror ni att jag blev rädd eller rädd :O fy fan, mitt hjärta stannade för en stund.. jag hörde att någon stod kvar för det var en lång plingning! två minuter senare ringer det på min mobil ( Jennipher ) mina vänner, det var jennipher! shit, jag blev verkligen skitskraj.. så jag är glad att det var jennipher :P hon har precis åkt nu, därför är jag tillbaka här! men jag är lite trött så funderar på att sussa..

/ stina.



nyklippt

gud så skönt & behövligt det var :) haha. dock blev det kanske lite för kort, men det växer.. jag lovar!
funderar på om jag ska packa ihop alla mina grejer här hos mamma & pappa och brumma hemåt till min grotta. funderar även på en springtur i skogen kanske, eller om jag ska städa och ta mig ett glas vin sen? hm, sista dagen på semestern.. haha semester & semester, men ledigheten! imorgon börjar alvaret, och då menar jag verkligen alvar!

/ stina - det här var ett misstag av mig..


starkare!

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Oh, oh ,oh

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

marknadsföring

jag är hemma från leksand vilket är rätt skönt, eller jag vet inte.. har varit rätt trött, men det måste bero på att jag varit så mycket uppe i varv och grejer.. har min sista lediga dag imorgon och då ska jag försöka njuta och inte stressa med saker som jag ALLTID gör ! =P

nej jag kommer inte på nått att skriva, så jag avslutar för idag!

/ stina - du brännde dina broar, när du sa det där..


mätt i magen

herregud vad jag är mätt, kan nog inte minnas när jag åt såhär mycket senast.. båtresan var trevlig och helt lagom.. kanske lite lång om man inte var med sina egna vänner :P haha. men det kommer fler ggr!

imorgon är det hemfärd som gäller och jag är nog ingen människa som ska vara ledig.. jag typ kryper på väggarna :O är man narkoman till att jobba då eller?! jag måste lära mig att slappna av.. jag ska även imorgon ev åka till sundbyholm och marknadsföra dbk på diggilokonserten, hoppas jag hinner hem.

ikväll ger jag upp, jag ska sova!

/ stina - tack för den..


GUSTAV WASA!

imorse var det galet tungt att gå upp, haha. men jag pallade mig upp, det är inte lätt att vara med i såna här takter & så mycket som jag ätit på dom här två dagarna har jag nog inte ätit på två veckor :O haha. men ärligt, det är nog så. jag ställde mig på vågen igår innan vi åkte och då visade den att jag gått ner två kilo och det kan jag mycket väl tänka mig, för det första så mycket som jag går och för det andra att jag inte ätit så mycket den senaste tiden, haha. bra där :) idag har vi varit i insjön på lager 70, jag med mitt shoppingberoende köpte ett par skor och ett par korta jenas, tok sköna! vi drog vidare till leksandsknäcke och köpte knäckebröd, också tokgott! haha.

ikväll ska vi åka med gustav wasa båten, tre timmar på vatten och äta lite mat :) mysigt och trevligt!

igår ialf, tomas ledin.. tomas ledin är ju alltid tomas ledin, så jävla grym på de han gör! :-)



/ stina.


vandrarhem

vi är nu framme i leksand, eller de var vi redan vid ett tiden. vi har hunnit varit in till byn och ätit oss en smaklig måltid, mycket gott var de! vi gick tillbaka, åt kladdkaka och glass sen sa det slock för mig.. jag somna nog en kvart och blev väckt av mickaela :) trevligt! funderar på en dusch nu innan tomas ledin ikväll =)

jag ska nu gå in och ta mig en dusch, sen ska det fixas och trixas lite innan vi går :P

/ stina. - when love takes over!

bäbar dator

tamefan vilken jävla bra uppfinning, haha :) sitter nu i bilen på väg till leksand, och i högtalarna hör vi på tomas ledin. jag ska njuta som bara den av min lilla mini semester, för de kanske är den ända semester jag har iår...

ha en trevlig helg!

/ stina. - ledig!

LEKSAND

egentligen, enligt mig själv skulle jag vilja att den här dagen.. just den här dagen av alla inte fanns, men tyvär är det redan en ny dag och jag kan inte spola tillbaka tiden. gjort är gjort och det går inte att göra nått! förutom att lägga i växel fem och visa att man lärt sig av sina misstag & bara KÖRA!

imorgon åker jag med mamma & pappa till leksand och ska kolla på tomas ledig imorgon kväll :) det ska faktiskt bli väldigt trevligt, och skönt att komma bort från vardagen lite grann.

jag är så trött att mina ögon knappt håller sig öppna..

/ stina - the crying one..


olika

.. ja säger det igen, det är ju så olika det där!

tur att mickaela skrev till mig på msn att dom skulle dricka lite vin, så ska snart åka och hämta henne i gnesta sen åka till värdshuset och sätta oss i någon park i mariefred och korka upp en flaska vin tsm. mysigt värre :)
hoppas på kalas väder imorgon, då blir det steka på bryggan sen bio imorgon kväll med jennipher! Lovley <3

nej, om jag skulle åka och pumpa mina däck på bilen innan jag åker.



puss&knull!


önsketänkande!

har ungefär för en halvtimme precis kommis hem, duschade och nu la jag mig här. har jobbat och det gick hur bra som helst ikväll.

jag blir irriterad, har ingenting att ens bli irriterad över.. men jag blir irriterad som bara den!
har verkligen ingen rätt till de, men jag blir det och kan tyvär inte hjälpa de!

sovdags, jobb kl åtta imorgon!

/ stina. - önsketänkande!


fikadags

Nu måste jag nog få nämna att jag är rätt så utvilad, kanske till lite övertrött för att jag har sovit lite för mycket. Men det får jag ta, men gud så skönt det har varit att sova. Ikväll är det jobb, igen! Börjar kl fyra och innan det nu så ska jag träffa en tjejkompis jag inte träffat på evigheter, såg på fb att hon skulle till strängnäs så då får man passa på :) så det blir en liten fika med henne, sen ska jag svänga förbi fam bander innan jobbet för att hämta en grej, dom åker till halmstad idag så jag ska vara husvakt! Katta & Nelle skulle åka till vimmerby på onsdag, men hey vad ska jag göra då? Jag är ju också ledig! Alla åker bort.. :( Jag ska fan be om att få jobba, eller så ska jag ta Jennipher för hon var också ledig, hey det visar sig! Det är hela två dagar kvar.. haha.

Nej om jag skulle sminka mig innan telefonen ringer

/ stina. - SVÅR!


några timmar jobb

ja, precis ungefär efter mitt inlägg ringde jobbet och ville ha in mig några timmar under service.. och jag som har så svårt att säga nej, åkte självklart dit :) jobbat mina timmar ialf och nu sitter jag här med en liten godispåse i handen, som jag läängtat! haha.

jaja, nu ska jag fortsätta med mitt liv vid datorn.. blir så off när jag håller på med facebook & bloggar samtidigt, så jag avslutar. 

/ stina - when is was good. 


helt slut

igår var det hot rod reunion. coxen hämtade upp mig vid ett ungefär, då åkte vi och hämta mat sen for vi ut mot malby flygfält, och shit vad människor det var, vilket liv man lever sådär :) framåt halv tre kommer det en man och säger att hans mat är slut så vi måste öppna direkt, vi stressar runt lite där och undrar hur det ska gå.. när vi öppnade runt tre var det typ kö konstant till kl ett inatt :O jag skämtar inte. allt vi hade med oss tog slut.. :P idag har jag skapligt ont i ryggen, och är helt slut i kroppen.. sov verkligen som en stock inatt.. haha. har precis städat mitt place och ska snart ta en dusch tror ja sen knalla till ica eller om jag åker ut till katta & nelle en sväng. det visar sig :) hungrig är jag också. haha, man är ju tragisk.

jag är ialf ledig idag, skönt de. har varit mycket jobb på senaste tiden. och det gnäller jag absolut inte om för cash is king :) jobbar även mån & tis sen tror jag faktiskt att jag är långledig i fem dagar!! :O haha. helt galet. men det visar sig, skulle vilja jobba ons & tors också.. så det får jag säkert göra!

/ stina. - hemlighetsfull!

HOT ROD REUNION!

herregud, jag har inte sovit hemma på fyra dagar.. och det ser ut som ett bombnedslag här hemma, har typ varit hemma lämnat grejer och tagit nya! thats life =) haha.

jaja, today är det HOT ROD och jag ska stå och sälja corona i ett öltält och sälja lite mat hoppas jag, det kommer nog bli nice. hoppas det bara inte börjar regna! men det kanske hör till nu förtiden när vi fixar sånt här! men det kommer bli nice, ninni ringde för en stund sen och sa att det var galet mycket bilar att hon kom ut och kunde hämta mig. så nu kommer marie om en stund, och jag måste fixa håret & sminka mig lite, kanske en rockabilly frilla idag? :D hahahah.

/ stina. - jag lever i en dröm..


britney spears konserten, klart godkänd!

Britney Spears konserten var helt klart godkänd, men det var skönt att vi inte behövde betala för biljetterna. För jag hade nog inte betalat för att gå på henne, men helt klart godkänd :) sköna människor var vi med också! tack ni!

Jag vet inte vad jag ska skriva, har inte sovit hemma på två dagar så jag ligger efter i bloggandet!
Men nu till helgen lär det bli mer, eller det ska jobbas hela helgen så det visar sig ocskå iofs =) haha.

Bilder på britney konserten kommer, när jag orkar!

/ stina. - ...


konsertdags

japp, idag är det konsertdags! det var länge sen jag gick på konsert, så det ska bli nice.
jag kommer alltså vara på plats och se britnet spears i globen ikväll! =)

stegräknare

Idag jobbade jag frukost och det gick oväntat bra måste jag få säga, haha. men allt gick bra och framåt elva gick jag över till lunchen.. och kl fyra knallade jag hem, ännu en dag med tiotimmars pass! me like =) haha. men imorgon, imorgon är jag sååååå ledig man kan bli... för imorgon är det britney! =)

jag var ute för en stund sen och gick med ninni, lånade kattas stegräknade och tog på mig den för tänkte ta den till jobbet någon dag och se hur långt jag går på en dag. det ska bli spännande :)

jag är så sjukt jävla trött så klockorna stannar, har fan snart varit öppe 24 timmar.. haha. nej men ungefär känns det som! så jag ska nog lägga mig och sova tror ja, eller prova ialf!


/ stina - lite fundersam..

vilken helg

herregud ja, vilken helg :)
började jobba i fredags kl elva, och helt sannslöst var mycket folk det har varit denna helg. men det är vi glada över och vi har mer än jobbat denna helg, bra personalen! ialf, kockarna var bra sugna på en utgång i på kvällen & snäll som jag är erbjuder jag dom skjuss in till strängnäs & ärligt så följer jag faktiskt med.. strax efter tolv var vi på underbar här i strängnäs, det var jag och fyra killar! då trivs man.. haha. nej jag skoja, men det var faktiskt väldigt trevligt :) jag tror att alla hade en trevlig kväll, killarna har inte varit ute på hur länge som helst så dom behövde en utgång. framåt fyra vingla de ut mot taxin och begav sig hemåt till marifred..

i lördags var det verkligen bara att bita ihop, ta en dusch och sätta sig i bilen till jobbet :) faktiskt väldigt bra! även denna dag var det galet mycket folk & vi satt lite sådär smått i skiten, men alla var nöjda och glada för de. haha! tolv på natten gick jag av mitt pass och satt en stund för att pusta ut och ett åkte jag hem och då var det en dusch som gällde sen sängen för att idag söndag börja kl 9!

och så, idag söndag! kom in till nio och fixa och dona med allt, vi hade verkligen allt underkontroll kl 12 när vi var klara med 101 dukning ungefär.. och vi var så taggade på att allt skulle gå så bra! allt gick så sjukt bra fram till kl 14, då kom ALLA människor samtidigt och vi satt lite lagom i skiten.. men alla gäster var nöjda, som vanligt! :) jag däremot är helt slut som människa just nu.. stämpla ut mig kl 20 & då när jag kommer till bilen ser jag att lyset på bilen har stått på hela dagen så bilen startar ju såklart inte... HAHA det var ett skämt! Ninni & Andreas kom & hjälpte mig, det tackar jag verkligen för! nu ligger jag väl hemma i min säng.. och ska fan snart sova för stina ska jobba FRUKOST imorgon, så kl är ställd på 05:00!! helt galet, undrar hur det ska gå! haha.

nu ska jag sova ärligt talat så jag orkar upp kl fem imorgon bitti.
oj glömde skriva att jag & ninni ska gå på britney spears på tisdag :D

/ stina - trött..


nystart

en dag som denna då det bara regnar finns inte så mycket att göra, jag har under dagen varit hemma hos ninni och barnen och ätit nybakta bullar och varma mackor. fick även en omgång i gituarr hero av teddie åtta år, jag sög gemfört med han, haha. framåt fyra var det dags för mig att åka hem, städa skulle det göras! men satte mig mest framför min nyinköpta dator, kanske inte så bra det var.. men plockade undan de mesta igår när jag kom hem. har ialf diskat idag!
doktorn ringde förut också och medelade att jag har streptokocker C, ungefär som halsfluss. men eftersom att jag är på bättringsvägen tyckte han jag skulle avvakta med pencellin, eftersom att det är han som är doktor lyder jag hans råd.

nu ikväll har jag ungefär legat i sängen och lyssanat på musik, rensat en massa & ätit pannkakor och druckit galet mycket mjölk. funderar på om jag ska lägga mig och kolla på en film, men jag har ju för fan inga filmer :O det här går ju inte! haha. brukar annars hitta nått gammalt tv program på svt man kan kolla på.

imorgon är det jobbardags igen, fem dagar har jag varit borta.. och efter fem dagars tokdäck börjar jag med två långpannor! det kanske inte var det smartaste, men jag har missat två dagar, så det är bara att bita ihop.

nyheterna på tv.

/ stina.


RSS 2.0