jag kan få en expresso tack?!

hemkommen från jobbet, blev en donkenride påvägen hem.. jag verkligen älskar mina vänner! det finns inte ord för mycket dom betyder för mig. min vardag skulle vara så tråkigt om inte dom fanns! hoppas ni fattar de mina vänner, vi är the five <3 hahahaha

läste lojsans blogg och kunde inte sluta skratta :P
folk säger verkligen efterrätt men det heter för faaaaaaan dessert!!!
och likdant folk säger EXpresso iställe för espresso :)

sovanujatackhej!

sen en tid tillbaka..

jag har den mest ångest i hela världen ( det är mest synd om mig ), idag!
jag vet verkligen inte vad jag vill göra i vinter...



Sälen?



Australien?

jag vill att någon säger till mig vad jag ska göra, packar min väska för vilken säsong jag ska vara på.. sätter mig i en bil och antingen kör mig till arlanda eller till sälen. varför ska de vara så svårt att välja?

måste få mig några dagar att fundera på.. innan jag besämmer mig tror ja, prata av mig lite med några andra ev. jag kommer lösa det på nått bra sätt, det vet ja!

haha igår var vi och bowla, jag tokförlorare!





allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort..

so fucking bad

jagar bord och stolar, högt och lågt.. upp och ner för dessa trappor! puttsar glas även de högt och lågt samt dessa bestick. dukar på och dukar av.. om och om igen. vi bär kuddar hit och dit, fatboys som väger bly fram och tillbaka på gräsmattan.. vi springer häcken av oss varje dag, vilket är i snitt 14 timmar om dagen skulle ja tro. diskar vår egen disk, går ut till gästen med ett leende på läpparna.. jag klappar mig själv på axeln, jag gör de faktiskt!

jag gör ett försökt att sova med jätte ont halsen!


med ena foten utanför

.. borde för länge sen sova, men kom en från jobbet kl 02 och eftersom ja inte dirket har kunnat sova de senaste veckona på kvällarna/nätterna kan ja även inte idag bara varva ner såhär jätte fort och somna. dock är ja rätt trött, har gått och blivit förkyld på de, ont i halsen och börjar få ont i kroppen också.. nej jag är inte bitter!

jag är nog den mest upp o ner människan ja vet av.. de kan verkligen ända från bara några sekunder hur mitt beteende ska vara. ena studen är jag människan som "blir irriterad för allt" och andra stunden, kan ja vara helt kärleksfull och skratta och ha mig.. det är bra konstigt! jag är så kär om mitt arbete och önskar alla hade samma ambition som jag.. det tar sig men det är en liten bit kvar att fixa.

imorgon tror ja att ja kommer må sämre än idag, de blir inte så många timmars sömn.. plus 10-14 timmar jobb på de :-) ja även där prat om jobb! jag kan inte sluta..

ingen mindre än min älskade cornelia fyller hela 15 år idag :-) grattis hjärtat!
nej nu är det dags för sängen



det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig...




simmat - check!

.. var och simmade med ninni för ett tag sen, oerhört skönt måste jag säga! är helt öm i hela kroppen nu, kommer nog ha en väldans träningsvärk imorgon.. stört skönt! och så blir det en långpanna på de, ja ba gört!

jag förstår inte mig själv ibland att jag inte en ända gång inte kan prata om jobb.. :)
arbetsskada måntro?



one shot...


ridin solo

.. det är på ren svenska två hela veckor sen jag skrev nått i min blogg!
jag vill göra om den, men vet verkligen inte hur man gör. hjälp? ja tack!

vad har hänt den senaste tiden?
jag har jobbat & jobbat.. nej men jag har jobbat lite också!
-förnekelse!

går med klump i magen rätt ofta, vet inte allt vad min framtid kommer bestå av..
jag vill resa till australien, men nu eller nästa vinter? eller en säsong i sälen?
gah, detta gör mig rent ut sagt galen.. önskar någon verkligen bara sa till mig vad jag ska göra. tänk vad allt skulle vara mycket lättare, om det vore. jag har en bil som står i malung också, nylagad och förmodligen går som en klippa, jag orkar inte med alla bekymmer. det kommer ändå nya hela tiden..

vi fick oss en liten personalfest igår, och när jag väl tänker efter vad den trevlig.. ja det var den! att förvänta sig mer har jag lärt mig att man inte ska göra, vilket ja inte gjorde heller. dock slutar personalfester alltid i olycka.. vilket även denna gjorde!

men nu ska jag försöka tänka framåt och inte deppa så mycket, dock är hösten på väg hit och jag vill köpa massa höstkläder.. men ska man spara så ska man :-)

i helgen hade vi ett värdpar som gästade oss på jobbet, vimmelmamman :) jätte trevliga, hon och hennes man! så såklart blev man med på bild och med i hennes blogg, thihi.

väldigt mycket jobbpratande nu, så nu ska jag ta och umgås med cornelia som kom till mig!

du lever i en värld, en värld jag aldrig kan komma in i....

.. jag jobbar för mycket!

OM jag för, 90 timmar på 7 dagar säger nog allt..
ledig i helgen, och har nog aldrig varit så värd en ledighet som nu!



han kanske inte är den rätta för mig, men tänk om jag är den rätta för honom..

RSS 2.0