polarmacka med skinkost på!

.. ja visst, hur gott är inte de och hur ofta äter ja inte de? :P haha.
har precis slutat jobbet för idag, det gick hur bra som helst ikväll. jag är oerhört nöjd med min instats ikväll och fick även beröm att jag skött mig kanon :-) imorgon börjar afterskin och det ser jag fram emot, blir nog en lång kväll/natt imorgon också skulle ja tippa.. men vad är jag här för? jo jobba ;-)

fick även besked om att jag får hyra ut min lägenhet, så det är klart nu ialf! äntligen.

jag ska nog ta mig en dusch och sen gå och lägga mig, kanske kolla på en trevlig disneyfilm.
imorgon börjar jag kl 14,00 så dags för sängen nu då, ciao!



väntar ivrigt på brev från dig..

SÄLEN!

jag är inne på min 3:e dag i sälen och jag har inte ens bloggat, jag har varit påväg varje dag men har fått annat att göra, så jag kommer inte bli långvarig.. utan tänkte mest medela att jag lever :-) och att det här kommer nog bli en bra vinter!

jag är kär i dig.. :) <3


sista dagen..

idag är det absolut sista dagen jag är hemma i min lägenhet.. har städat ur det sista och fixat & trixat en massa! imorgon är det avfärd, vi åker vid 9 tiden och hoppas vi kommer iväg vid den tiden också :P känns oerhört skönt att erika kommer vara med i bilen.. så jag har någon att prata med när jag blir trött, och det kommer behövas mycket kaffe imorgon! och en sak jag verkligen inte förstår är hur alla våra grejer ska få plats i min lilla bil :S helt omöjligt ju... hahahha. jag ska ta kort och lägga upp imorgon :P

helgen annars till sig har varit den bästa på länge :)
i lördags var jag & gabbie på DBK och det var galet, det kunde slutat precis hur som helst.. men jag tackar för den galna kvällen och längtar redan till sommarn då vi ska ut på road trip! söndagen spenderades på duwfeholm 4 rätters middag vinpaket och bubbelpool.. oerhört skönt =) en sista grej med gänget!

saknaden kommer bli sjukt stor och det har redan börjats gråta en de på standvägen.. :(



nästa gång ja skriver kan jag sitta på mitt rum i sälen =)

GÄSTLISTA!

.. jag har min alldeles egna gabriella hos mig nu :) och vi sitter faktiskt och dricker champagne & lyssanr på black jack - inget stoppar oss nu.. :P hur nice som helst! vi står på gästlistan ikväll :) vi ska bara ha så kul ikväll.. en sista utgång tsm innan vi drar på våra olika äventyr! <3

har även varit med nelle o katta på tävling, och jag är en sån stolt moster :)


en massa pengar

ska alldeles strax gå till tåget för att åka till eskilstuna och hämta min bil som varit på lagning, eller jag har fixat hastighetsmätaren plus att den fått sig en liten service, på tisdag bär det ju upp till sälen och då kände ja att en hastighetsmätare kan vara på sin plats :P haha. så det är vad som står på schemat idag :) ikväll blir det middag på grappa med min familj.


hasselbackspotatis, fläskfilé & tsatsiki!

middagen blev kalasbra, hur gott som helst :) jag har även en gång till lyckats! stolt!
efter fam bander hade åkt började jag diska allt jag åstakommit skitat ner.. haha. sen tog jag på mig mjuksar och gåskor för att gå och sola, och det var verkligen huuuuur sköööönt som helst :P

idag försökte jag mig på att börja packa, men det gick sådär.. så jag la ner :/ haha.

imorgon ska jag hämta min biiiil, som jag saknat den! och den har bara varit borta sen igår morse.. haha. man blir lagom handikappat utan bil verkligen.. så imorgon ska jag åka både tåg o buss för att hämta min bil! sen på kvällen ska ja & min familj gå ut och äta middag som en sista grej tsm innan ja åker, usch vad tragisk ja låter som att jag aldrig mer kommer komma hem, men så är det inte.. men vi kommer inte ses på länge så ja vill gå ut och äta.. grappa blir de :)


4 dagar kvar...


torsdagsmiddag

ikväll ska jag laga mat åt fam bander, hoppas dom inte har några förväntningar.. :) haha
det blir hasselbackspotatis, fläskfilé samt tsatsiki.

det är torsdag och verkligen inte långt kvar tills avfärd, jag är taggad men känns som jag har massor att göra! får ta en dag i taget och hoppas jag hinner allt.. på söndag ska vi ialf åka till duweholm och det ska verkligen bli jätte mysigt! men först ska jag ha en galen utgång på lördag med gabbie :) de kan sluta hur som helst tror ja!

nu ska jag börja laga mat, på återseende!



säg till alla..

" Vi är på väg " =)
det är sju dagar kvar sen drar vi mot sälen, det är sjukt hur nära det är!
jag hade bloggbreak, jag har bloggbreak.. men jag kan inte hålla mig att inte skriva nått alls.

imorgon ska jag jobba på dagis vilket gör att jag börjar halv 8 imorgon bitti och det är så sjukt tidigt :O samma på ons för så ska jag lämna in bilen.


ÅH JAG SÅG ANNA IDAG PÅ WEBCAM, KUL ATT SE DIG GUMMAN! <3

fredagsmys!

.. det är fredag den 13:e och jag är ledig :) en fredag? hallå?! när hände de senast?! men jag tackar och tar emot.. jag ska till fam bander och äta tacos, fam rämström kommer också! det kallas ja fredagsmys, verkligen hur länge sen som helst jag hade nått sånt, så jag ska njuta.. hoppas jag får med mig sällskapet också, men det tvivlar ja på faktiskt, jobbjobbjobb men jag hoppas!

imorgon ialf, då jobbar ja.. 37 2:or på kvällen :O dra mig baklänges!! shit, vad vi kommer få springa.. inte mig emot, kan vara min sista jobbdag på värdshuset för detta år :( oj vad sorligt det där lät! men snart är det dags, snart bär det upp till den riktiga vintern.. erika är sjukt taggad, jag börjar bli.. men fick lite smått panik faktiskt när hon rinde och berätta allt hon köpt :O jag har inte tänkt så långt, men får ta en sån dag nästa vecka :)

ingenting att skriva förutom att jag är helt såld i micheal jackson - human nature så sjukt braaa!

why?

ändrade planer...

det har blitt ändrade planer, vi drar till sälen 24 eller 25 nov :) jag ska jobba samma helg, så ska upp tidiagre och jobba in mig innan det smäller. det är helt sjukt hur nära det är!! GAH!!!

jag har inge motivation för bloggen just nu, så jag håller med erika jag väntar tills sälen.. då blir det nog mer att skriva osv..

hej så länge!


söndagsmys

igår hade vi riktigt söndagsmys, vi åkte upp till heron och bowla lite.. jag kom tvåa :D efter de hade vi olerys precis breve oss och en fotbollsmatch börja, där blev det även käk i mängder, shit vad mätt jag blev :P men trevligt var de! sen brummade vi hemåt och då tror jag typ att jag somna direkt, det känns som de ialf :P

idag är det jobbdags igen, herregud.. går man i pension snart eller? :P

erika, nu är det verkligen inte lååååångt kvar till sälen.. jag måste lämna in min bil på service :O
ingen panik nu!




hjärtat, de kommer vara du & ja i sälen!


tackar...

... för en trevlig kväll :)
jag är as trött o klockan är snart fyra, det är sovdags nu!


DBK program 3!

oh ja, ikväll blir det jobb på DBK för min del :) mycket trevligt! markoolio är där :P hahaha.
det kommer ju bli as kul att höra markooliolåtar i dansbandstappning!

annars då? jag har jobbat sen i onsdags :) ledig imorgon.. då hoppas jag på sthlm faktiskt, skulle vara väldigt trevligt, men förmodligen blir det inte så, jag känner dom här människorna tillräckligt för att veta hur de tänker ;)

blogga, är inte min starka sida nu förtiden.. men samtidigt känner ja att jag vill säga nått, men har aldrig nått vettigt att medela.. :O min hyresvärd svarar aldrig på mitt mail, så snart tar jag saken i egna händer..

nej, om jag skulle fixa till mig innan en kväll/natt i svenska hem arena ni hittar mig i lillabaren strax efter nio :)

PUSSS!

sjuk?!

Igår jobbade jag första gången denna vecka, och det gick väldigt bra :) det var lugnt & skönt.. jag hade min älskade erika på jobbet, och det gjorde min kväll! Vi drack även ett glas vin efter jobbet, och jag älskart! Sitta och dricka vin och prata en massa skit :P Idag är det också jobb, dock lite mindre men skänken är ju öppen också! Innan jobbet ska jag försöka ta med gabriella på en fika någonstans :P

Igår satt jag & erika och prata om sälen, och nu blev jag mer taggad än nånsin :) jag är glad hjärtat att jag kommer ha dig vid min sida där uppe, och du vet att jag finns hos dig!

nej om jag skulle kliva upp ur sängen och äta nått.
ligger även och lyssnar på melissa horns nya album, hur bra texter kan man skriva egentligen :P


vi var aldrig kära i varann, det bara kändes likadant..  

HÖSTDAG!

Idag har jag haft mys med Gabbie, vi var ute och gick imorse (10,45) sen åt vi en mycket god frukost! Efter de gick vi ännu en promenad runt slottet, härligt väder när solen skiner! Då blir man inte annat än glad :) Vi hade även med oss en kamera, dom bilderna hoppas jag hon inte lägger ut.. Mjukiskläder, osminkad you name it! ;) haha. Skjusa henne preics till tåget som hon höll på att missa.. klantmaja :P Du är bäst tjejen, kommer sakna dig grymt när vi skiljs åt om 1 månad :(




?!

jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt, det har redan börjat...

JAG GRÅTER REDAN :(

<3


tänk om.. <3

fick jag kramas igår, om jag fick kramas, och det var oerhört mysigt!
kommer bli tufft att åka iväg sen..

jag är som sagt ledig måndag & tisdag, oerhört skönt faktiskt!
nu sitter jag hemma och väntar på att det ska komma två personer som ska kolla på min lgh. hoppas det är två vettiga personer, så det blir någon av dom! annars vet jag inte riktigt vad jag gör. men det blir nog bra. imorgon ska vi gå på bio, har inte kunnit kolla vilka filmer som går, men ska göra det strax! sen ons-lör är det jobb, igen :)
har man någon motivation till att blogga nu förtiden, svar nej?!
jag vill göra om min blogg också, är as trött på den.. vill ha nått enklare!


/ stina. - lycklig!


söndagar..

.. borde vara längre tycker ja, man hinner verkligen inte vila ut dessa dagar!
jag har ju jobbat en 60 timmars vecka så jag ska vila nu i två dagar, mån & tis! as skönt, haha.
jag la ut min lgh på blocket, och det har nappat, fått lite mail så hyra ut den ska jag nog minsann kunna göra, kanon ju. idag vakna jag elva och var as trött, men kunde inte somna om.. så jag gick upp, åkte till eskilstuna och tuna park med mamma. kom hem med ett skidställ, mössa, vantar och ett par nya jobbarskor! så erika, jag är redo för SÄLEN :) får se vad som händer nu dessa två lediga dagar... det visar sig!



ikväll ska jag få kramas..

59 jävla timmar...



har jag rätt att vara en aning trött nu? jag har jobbat 59 timmar denna vecka - bra jobbat stina :)
nu är jag ledig fram till onsdag och jag ska nog vara ledig fram till onsdag, den är jag värd!

i veckan ska jag försöka fixa allt med lägenhet & grejer, håller på att få den uthyrd under tiden i sälen!

dagens citat av ulrika!
jag säger; jag någon fylla på kaffekoppar?
ulrika svarar; men det gjorde ju erika igår ;P
alla; utbrast i skratt :-)


tjejer, ni är bra bäst <3


RSS 2.0