you will always be

Idag har jag STOR städat, det tog mig två jävla timmar! haha. efter städningen gick jag mig entimmes promenad och efter de avslutade jag med en solning, ska göra det minst tre ggr i veckan nu fram över.. måste få tillbaka min färg! efter det kom cornelia till mig, vi åkte och handla sen laga vi mat ( spagetti & köttfärssås ) tok gott blev det! haha. sen färgade vi mitt hår, så nu är jag helt brun igen :) väldigt skönt nu till hösten! lite nya kläder på det här så.. :P sen avslutade jag kvällen hemma hos jennipher nu, vi har inte sätts på år & dar.. så det var skönt att få prata av sig lite :) vi ska styra upp nått veckan! nu ska jag avsluta kvällen med en film tror ja :) dock ensam, det kommer kännas konstigt..

imorgon har jag tvätttid innan jobbet, jag bara måste tvätta!

/ stina. - ....


I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

siken besvikelse

vilken besvikelse, en besvikelse jag aldrig trodde skulle komma till mig.. men nu har även den gjort det och jag har insätt att man aldrig ska hoppas för mycket! tråkigt men väldigt sant..

idag börjar min bamseledighet, jag kommer inte alls jobba mycket nu framöver om jag inte skaffar mig ett nytt jobb.. vilket är tråkigt, men jag hoppas på mer jobb :)

nu ska jag kliva upp ur sängen, äta frukost STOR städa sen ta en promenad!

/ stina.


knock you down

jag trodde verkligen inte att det skulle kännas såhär ensamt.
men nu gör de det, och det känns faktiskt en aningen konstigt.
vet inte riktigt hur jag ska tolka allt & bete mig.. det visar sig med tiden!
men snälla, nu sabbar vi inte detta..  jag ber dig!

söndagsångest

.. men varför då? att man druckit alkohol eller! jag ska fan sluta dricka alkohol, ialf så mycket. ulrika har varit på besök hos mig ikväll, vi har tok moffat sista dagen såhär innan det nya livet börjar :P haha. och kollat på film. nu har jag precis duschat och ligger och har det allmänt skönt här faktiskt.. dock väldigt ensamt, vissa fattar andra inte.

imorgon är en ny dag, och imorgon ska jag städa.. storstäda t.o.m!

/ stina.


I never thought I would feel reached similar again. I would just not be reached will be destroyed this time..


HAHA

.. herregud vad man skämmer ut sig ibland :P min inlägg inatt..
idag mår man med andra ord lite som man förtjänar + mensvärk & fläskläpp på de!
fan folk kan verkligen inte bete sig normalt ute på krogen och framför allt inte på dansgolvet.. det är redan as mycket folk och så ska man ha den största platsen, det går ju inte fattar man väll.. så det var så jag fick min fläskläpp.. och det gör faktiskt väldigt ont! :/ buhu!

nej nu ska jag äta nått ur det tomma kylskåpet, sen GÅ till tåget för att åka hem och hämta min älskade pärla!

/ stina.

för mig är det inte bara lek..

heyheyheyhey

jag är full och det snurrar i skallen, jag har fått fläskläpp och jag ska ta mig en dusch sen sova. I morgon ska jag åka till eskilstuna och hämta min bil.. sov gott, det kommer jag göra! PUSS

oj oj oj oj

SJUUUKT länge sen jag skrev här i bloggen :) haha. Men har inte varit hemma på hela veckan & idag ska jag åka till eskilstuna på 25 års fest, sen hoppas jag på beachen. Det visar sig!

men oj, vad har hänt i veckan då? i söndags var vi ju allihoppa på grönan :) och det blev väldigt lyckat! jag åkte insane igen, och det var lika galet den här gången. haha. det var ialf en oerhört trevlig dag med härliga skratt och människor! det gillar vi! :) måndagskvällen var det jobb som gällde igen, tisdagen var jag ledig då var jag på mitt livs mysigaste picknick tror ja. haha. sen ons tors & fre har jag jobbat långpanna ska jag säga er..jag har alltså jobbat 38 timmar på tre dagar! check, och jävligt bra jobbat kajsa :P

nu ska jag packa mig en väska sen sätta mig i loyden och åka till eskilstuna :) för ikväll vankas det 25 års fest för rasmus.. min present till han var backstreet boys biljett :P 4 december, hovet!

nej nu ska jag kila, ha en trevlig kväll! det ska jag försöka ha :)

/ stina. - det börjar hända nått nu..


distraherad

att skriva blogg under den tiden jag sover borta eller har folk sovandes hos mig är inte riktigt jag :P jag har inte bloggat på två dagar kanske det är.. haha. dock inte så mycket men ändå :) har haft mickis hos mig samt att vi har jobbat, idag jobbade jag 11-00! och nu sitter jag här dundertrött, måste ta en dusch lägga fram kläder tills imorgon.. samt fixa lite :) ska nämligen till grönan imorgon folk från jobbet.. kommer nog få uppleva många "döden upplevelse" imorgon :) hahaha.

duschen var det ja, puss!


städa

det var en sån otroligt skön kväll igår på jobbet, jag & erika städade utebaren otroligt fint :) sen var det bara att gå in och börja städa,  även där lyckades vi! kvällen kunde inte sluta bättre med att jag la mig i en otroligt skön säng.. =) vaknade av att mickis ringde och väckte mig halv tolv och då var det bara att brumma hem, och nu sitter jag här och dricker mjölk, ska snart ta mig en dusch sen åka tillbaka till jobbet. för idag kommer mickis och det är jag barbaglad över :)

nej om jag skulle ta mig en dusch, kanske uppdaterar ikväll eller imorgon.. det visar sig :)

/ stina. - jag förstår inte..


jobba..

.. precis så var det, jonas ville att jag skulle jobba. och kajsa stina lundstedt ligger nu mera på pluspoäng :) gillar´t! men jag måste nog ändå samtidigt lära mig att säga nej, nångång.. men jag behöver pengarna, så jag säger inte nej.

jag sitter nu faktiskt bara och väntar på att kl ska bli så mycket så jag först ska fixa mig sen åka.

vet inte vad jag ska skriva, så jag avslutar!

/ stina. - pluspoäng!

ledig, tror ja.

jag blev nyss väkt av telefonen men ville inte svara för jag halvsov ju fortfarande.. det var ett strängnäs nr, sen fick jag ett sms av jonas. undra vad han ville.. fördmoligen att jag ska jobba :) på mi lediga dag.. så jag tänkte ta en dusch sen ringa honom och se vad han vill.

sen är jag hungrig också, jag har verkligen ingenting i mitt kylskåp.. en flaska rosé men det blir man inte så mätt på :P haha.

nej ducsha var det ja..

/ stina. - jag ser allt du gör..

SKYPE!

skype, fy fan vilken jävla bra uppfinning.. :) helt galet!
ville bara säga att det måste ju vara den bästa uppfinning som skaptas på denna värld.. haha

nu ska jag åka och jobba.

/ stina.

anna eklöv

dagens inlägg kommer jag ägna åt anna :)
hon åkte nyss härifrån efter en trevlig lunch och ett försök på skype! det här kommer bli kalas bra.. men gud så sorligt när hon åkte :/ det är helt sjukt hur länge hon ska vara borta och jag kommer sakna henne gudomligt! anna eklöv, jag kommer verkligen sakna dig men jag vet att du kommer få det hur bra som helst :) <3<3

nu ska jag dammsuga my place innan jag åker och jobbar.



/ stina. -  let me think about it..


heldag på syreéngården

imorse vaknade jag av ett sms från kimmen på jobbet, hon hade inte fått tag i någon klipptid.. så jag erbjöd mig att förlja med henne och kolla runt, men vi hitta inge så hon boka en tid tills fredag. sen efter de brummade jag ut till syreéngården och har spenderat hela min dag där, oerhört mysigt! jag & cornelia har kollat på filmen twilight, skum film men väldigt bra :) det har ialf varit en bra dag hemma hos fam rämström! <3

 

imorgon ska det vankas lunch med ANNA EKLÖV! och det var verkligen inte igår, det ska verkligen bli så galet trevligt :) så trevligt att det kanske kommer en & en annan tår för det är sista gången vi kommer ses på jag vet inte hur länge.. hon ska nämligen åka som aupair och blir borta länge.. :( väldigt trevligt för henne, men tråkigt för oss här hemma =) hon kommrt klara det galant och vilken upplevelse och erfarenhet det är kan jag tänka mig! jag längtar starkt till imorgon då vi ska ses :) thihi.

sen blir det jobb imorgon också.. ovant efter sommarn att grillen inte är öppen, så vi får se vad kvällen bjuder på! :)

/ stina. det var lite det här ja vänta på..

tillbaka

kvällen har gått super bra, vilket glädjer mig :) för jag var ju inte så taggad på att jobba.. men det var en skön stämning sista kvällen med grillen! vi blev klara kl elva och det är väldigt tidigt.. haha :) oerhört skönt! så vi gjorde oss mackor & oboy och satt och snacka en massa skit , vilket jag älskar :)

och nu ligger jag här i min säng med datorn i knät, och lyssnar på september.. "never give it up" väldigt klockren text med andra ord. 

imorgon är jag ledig och ska då åka ut till syreengården och kolla på en film med cornelia. ska blir väldigt mysigt, vi ska tokmysa hon & ja, för det var bra länge sen.  sen kanske jag åker till mariefred och hjälper rocker och flytta alla sina saker till jugendhuset. men får se hur länge jag blir kvar på syreengården.

allt kommer from imorgon att visa sig hur det kommer bli/vara..
jag ska se det med spännande ögon och försöka bara vara!

/ stina. - never gonna give it up, I never wanna stop...


åfesten

måste jag få säga att men vilket jävla fiasko.. det var väldigt trevligt att träffa gamla klasskompisar & så :) men själva stan, harrys? tjotjena.. stod i kö i fan 45 min för att komma in :O helt galet vad folk det var! igår var en kväll jag hade kunnat vara utan, faktiskt :)

jag ska om en stund packa in mig i min bil och åka hem för att lämna min packning samt dator och sen rulla vidare till jobbet! sen ska jag hem och sova tror ja, igen. as trött är jag :) haha.

/ stina.

eskilstuna

måste medge att det känns faktiskt lite konstigt att säga att man ska åka hem, eskilstuna kommer ju liksom alltid vara mitt hem på nått vis :) men trevligt ialf att vara hemma i tuna igen. la familja ska gå ut och äta idag, trevligt! ikväll blir det fest med andra ord :) också oerhört trevligt.. har har jag inte ritkigt bestämt än! det visar sig :) många inbjudningar.. kommer nog ialf hamna på strömsholmen kl 24 ikväll & kolla på style.. vilket också kommer visa sig! :P

jaja fick nyss ett samtal av jobbet och folk har även nu ringt och sjukanmält sig en timme innan man börjar jobba, så eftersom att jag är så JÄVLA snäll så går jag in och jobbar imorgon :)

stina.

vineri vinera

jag sitter nu faktiskt med ett glas vin i handen, eller är rättare sagt inne på mitt tredje.. OJ! haha. nej, men det kanske blir ett helt glas & lite till om man tar i mitt glas :) haha. jag slutar skriva innan det skrivs för mycket.

puss&godnatt!


dos av skratt

Idag gott folk, har jag verkligen fått det dos av skratt jag skulle behöva varje dag :) Inatt vaknade jag nog tom med upp av att jag log.. haha, hur ofta gör man det liksom? Sen satt vi och käka mat idag och då kom vi in på vad man säger när man tryker ner någons ansikte i snön. Vad kallas det? Vi fick fram många olika förslag, mula, pudra och som jag säger pula! men visst säger man pula? Shit vad jag har skrattat idag :) Sen när jag åkte till Ninni började det regna så vi satte oss vid datorn och skrev ihop mitt personliga brev, och vi skrev en sån rolig sak.. jag älskar att skratta, skratta mår man bra av!

imorgon är det långpanna, en är jag såååå sjukt ledig i två dagar och det ska bli så underbart. jag ska bara njuta och bara vara.. inte stressa eller nått bara vara! ser fram emot en trevlig kväll på lördag, med vilka.. det visar sig :)

haha, jag sitter faktiskt bara och ler just nu.. så jag avslutar faktiskt!

/ stina - förflutet fotbollsproffs... :D

12:e augusti 2009

jag vaknade vid elva av ett sms på mobilen, det var tydligen dags att gå upp. haha. men sjukt trött var ja och hade nog kunnat sovit en stund till.. men men det var bara att gå upp! satte mig vid datorn as always sen var det lunch dags. har nu precis diskat och ska börja göra mig iordning för att åka till jobbet senare. kvällspass ikväll samt lunch imorgon.. :) ringde även min älskade pappa när jag vaknade och fråga varför han inte var på jobbet, då har han ramlat ner för stegen i söndags när han stod och målade.. inge brutet men blåslagen sa han. stackars pappa! <3

usch jag är så galet trött, eller i kroppen.. ont i vader, fötter! haha, överallt med andra ord :) ska nu börja göra mig iordning. sen driva till jobbet!

på återseende!

/ stina. - I know you want me..

erik linder - regn hos mig


i know you want me

.. you know i want ya :) shhhiiiit, min absolut bästa låt för tillfället! det gillar't!

jag läängtar som verkligen bara den tills på fredagkväll kl 00;00, då slutar stina lundstedt och är ledig hela helgen.. det ska bli så sjuuukkt jävla skönt. usch jag orkar inte berätta om de här två dagarna, men har jobbat ungefär hela tiden.. ska nu ta mig en efterlängtat dusch, borsta tänderna sen sova!

/ stina.

hot rod

min älskade syster la in en bild på mig igår från hot rod reunion, så jag tänkte att jag skulle bjuda på den!



/ stina.

hot rod

min älskade syster la in en bild på mig igår från hot rod reunion, så jag tänkte att jag skulle bjuda på den!



/ stina.

TVÄTTA

det fanns tvätttid, så nu håller jag på att tvätta.. och jag har varit och slängt alla glas & sånt sen helgen! mitt kök såg ut som ett bombnedslag efter fredagen, haha. men nu är det rent och fräscht igen :) medans tvätten sköter sig själv sitter jag här, plockar undan det mesta här hos mig sen håller jag på att steka mig två korvar som jag ska äta tsm med lite potsallad. vilken lunch/frukost. haha.

ska ta mig en dusch och bara chilla innan jobbet börjar.

/ stina.

crazy

jag vaknade en gång inatt av att jag sträckte på mig och fick kramp i vaden, fan jag får det rätt ofta nu för tiden.. dåligt tränad kanske? måste börja träna och det är nu fan! men fan det gör så jävla ont att få kramp sådär, man kan inte göra nånting.. usch :/ men jag överlevde natten helt ensam ialf, att man kan vänja sig så fort med någon vid sin sida. men jag är nog fortfarande lika irriterad, eller vet inte ens om jag är irriterad.. kanske lite ledsen?! men för vad.. jag känner mig ialf ledsen!

idag ska jag jobba, jag jobbar kväll. jag känner faktiskt bara just nu att jag vill att det ska bli fredag kl 23;00 för då är jag ledig lördag & söndag.. men jag biter ihop och bara KÖÖÖR! hoppas på en skön helg med härliga människor & min familj!

nu ska jag gå till tvättstugan & kolla om det finns någon tvätttid.. sen blir det lite mat hoppas ja!

/ stina.


MÄRKT


sätt en post it i pannan direkt iställe - MÄRKT IDIOT/PUCKO el något dyligt.
då har ju folk ialf en förklaring, en synlig sådan.. jävla spån!


en dålig dag!

.. min dag började med att när väckarklockan ringde imorse så kändes det som att jag precis hade somnat, det var inte sant att man var tvungen att gå upp, har ungefär gått som en zombie hela dagen! plus att det var en långpanna på de.. men jag & mickis gick kl nio och då blev det en statiol sen massa prat! nu är jag ialf hemma, nyduschad & ligger i sängen för att snart sova hoppas ja.. om jag ens kommer somna själv, har typ haft någon breve mig i sängen den senaste tiden, och nu är mickalea ledig tre dagar så nu blir det inte hon.. min andra sovpartner har lagt sig på is.. ;) ialf sen kommer jag hem, och dagen har bara varit allmänt jobbig! sätter mig vid datorn och ser en grej som jag bara ska skratta åt.. haha.

men hey, helgen då! haha. fredagen var helgalen fan, igen! mickaela och ja =)
kathrine, johanna & ulrika kom till mig och vi började grilla och göra oss iordning.. vi alla var as taggade! ölspel kan spåra.. haha. kl tolv ramlade mickaela, erika, jonathan, rocker, axel, kim & martin in.. och festen var klart igång :) vi drog oss till underbar och där blev det hur mycket dans som helst.. sen håller jag nog resten för mig själv! haha, vilken kväll! tack som fan återigen mickis, du & ja - spårade! <3 hoppas på en liknande helg, fast i eskilstuna på lördag...

  

så jävla töntigt.. haha.

/ stina. - besviken & deprimerad!


utgång

... sitter och laddar för en utgång! väntar bara på resten av sällskapet, hoppas dom är lika taggade som jag & ullis är :) för jag är fan råtaggad, haha. VI BAH KÖÖÖÖR!!!!


/ stina. - jag bah kööööör!

kööör bah

.. jag tar åt mig av saker jag inte ens bör ta åt mig av! det är störande, jävligt störande!
men ikväll är det bara att köööra, igen! mickaela & ulrika är på ikväll, och självklart säger jag inte nej :)

nej, jag är galet irriterad..

/ stina. - det låter väldigt underligt..


SOOOOL

.. det är såna här dagar man älskar att man jobbar kväll :) bryggan på dagarna och jobbet på kvällen/natten! idag är det som sagt eftermiddags/kvälls pass och vi är väldigt många inne ikväll så det kommer nog gå alldeles uperligt :P imorgon är jag ledig, och då ska jag nog sola om det är fint väder sen ska jag nog köpa mig nått nytt att ha på mig på kvällen om det nu blir utgång.. vilket jag hoppas på :)

nej om jag skulle ta mig en dusch, sen äta nått litet innan jag måste åka till jobbet.

/ stina - straight through my heart!

is it true

kom hem för ungefär en kvart sen, det var en intensiv kväll med mycket folk, men allt gick som på räls, skönt de :) jag är sådär lagom trött, men skulle jag lägga mig skulle jag nog somna direkt. funderar på en dusch innan bara.. eller den kanske jag kan ta imorgonbitti, eller innan jobbet. haha. är ledig på fredag, vilket kommer vara kalas skönt! sen blir det en utgång påkvällen hoppas jag nu :P

nej nu ska jag flytta mig till sängen, ensam idag :( har fan inte sovit själv på länge nu.. man vänjer sig så fort med någon breve sig, sen när man helt plötsligt ska sova ensam blir det så tomt! ha, skärpning nu!

/ stina. - ett litet förlåt..

oväntad besök

.. var verkligen vad jag fick inatt :O haha.



sthlm

länge sen jag skrev känns det som, men det har jobbats väldigt mycket den senaste tiden så det hinns inte riktigt med. och när jag inte jobbar så har det festats eller varit ute på äventyr! jag & mickaela bestämde oss i söndags för att åka till sthlm och gå på grönan på måndagen. vi började med på måndagen med att försova oss, så vi fick springa till tåget :) väl på tåget insåg vi att vi hade tagit på oss alldeles för mycket kläder, men inget kunde vi göra åt saken då.. väl uppe i sthlm mötte vi upp ulrika, jonathan & mackan. det blev en trevlig lunch på järntoget :) därefter mötte mickaela & jag upp hennes syster madde för att åka till grönan. väl på grönan, blev det mycket karusell åkande, men jag har märkt att ju fan äldre man blir desto mindre vågar jag åka.. haha. konstigt! men men, vi avslutade ialf dagen med att åka insane och ja, jag blunda och skrev genom hela 75 sek! det var en galen karusell :) hahaha. men jag har nu åkt den och jag ångrar det faktiskt inte! efter grönan drog vi oss till fridays och åt lite mat och drack lite goa drinkar :) hur mysigt som helst verkligen! taaaaack som faaan tjejer för en hur trevlig & mysig dag som helst! :) <3




idag efter jobbet for vi upp till ikea, jag & min systrar och barnen :) oerhört trevligt det också! jag köpte mig ett as mjukt påslakan och nått liknande vagngrej som jag har i badrummet och ha alla mina grejer på. cornelia & jag gick även in på ica sen för att köpa lunch till imorgon, det blev kräfor!! MUMS! sen köpte vi även en halv halv vattenmelon, haha.
 
nej nu ska vi sova, cornelia är här.

/ stina. - jag säger ingenting, för då har jag ingenting sagt.


slut som artist

jag är helt slut som artist fan, haha.
har varit en jobbig helg, fast väldigt händelserik!
jobbade i fredags, eller hela veckan har jag ungefär jobbat.. men i fredags ialf, långpanna på de. jag gick tio från jobbet och då var det raka vägen hem, en dusch och sen på alkoholen. mickaela och jag var sådär as taggade!! kvällen skulle bli så sjukt lyckad - och det blev den!! helt spårad rent ut sagt.. dagen där på var det bara att sätta på masken och åka till jobbet :) men det blev en bra kväll! men tack som faaaan mickaela för i fredags! :) <3

 


för vi bah KÖÖÖÖRDE!!!

jag säger inte så mycket om gårdagen mer än att jag & mickaela bara KÖÖÖÖÖRDE!





nej nu är det kebab, sen jobbar vi ikväll!

/ stina. - köööör bah!


RSS 2.0