nu är jag..

.. PÅ VÄG HEM =)
japp jag har precis satt mig på tåget till gävle, ska bli gött o komma hem några dagar. imorgon åker la familja på tallinkryssning för att fira pappsen. så blir borta några dagar! sen är det nyår och då är det fest hoppas ja :) sen är det hemresa igen, kommer vara en intensiv vecka du! tar med mig kamerna och hoppas på lite bilder..

Erika Fröken Andersson, hon är inte lätt att få tag på.. Du kan ringa mig gumman när du har tid. Min mobil är paj har lånetelefon och inga nr, såå RING MIG :) <3

jag lever, ja!

jag säger som erika sa, jag lever :) det har varit jul och jag har jobbat.. imorgon åker jag hem, och ska njuta som bara den! pappsen fyller :) men ni vet att jag lever och det är ju huvudsaken!



julafton sälen, 09!

en julafton i sälen..

.. var mysigare än jag hade anat =)
dagen började med en mysig julfrukost här på gatta, sen bar det av till jobbet. där började dagens dukning, och samtidigt fick vi se på kalle, jag var överlycklig! vi hade mysigt.. sen var kl 17 och gästerna började trilla in, allt bara flöt på hur bra som helst. alla var nöjda och glada.. då var jag också nöjd! kvart i elva var det våran tur att hugga in på årets julbord, och dra mig var jag hade längtat efter detta julbord.. :) halv 1-1 drog vi några stycken till harrys och hade allmänt trevligt, Erika var där också :) guldstjärna att träffa henne på julafton!

nu är det bara fre, lör & sön kvar sen börjar färden hem :) på måndag.. <3
inte långt kvar nu, jag ska försöka jobba på och sova så det det bli måndag, haha.
nej nu måste jag rappa mig lite till jobbet, börjar 5! nattklubb ikväll.. hojhoj.

bilder kommer!

/ stina!

dan före doppardagen..

Ledig såhär dan före doppardan, skönt men ändå tråkigt.. vill bara ha saker att göra hela tiden så tiden går fortare. ska försöka ta mig i kragen och sätta på en tvätt, sen ska jag gå och sola.. verkligen behövligt nu, vill vara lite brun nästa vecka då pappsen fyller och det är nyår :) ska försöka sola 2-3 ggr innan ialf!

igår la domina upp 180 bilder på en kamera hon hitta, hallå fyllekameran svar ja! haha.
bilderna talar faktiskt för sig själv. inge märkvärdigt.. haha.

nej, ska det ske nått idag är det bäst att gå upp!

GOD JUL ALLESAMMANS! :)


julen är här

så mysigt med julen nu när man inte jobbat med de på ett tag.. första julbordet för mig iår :) mysigt och väldigt skönt att det bara är ett kvar. julafton i övermorgon.. helt stört ärligt talat! på måndag åker jag hem - BIG TIME! nej jag är trött, en dusch sen sängen tror ja :P


03.02

vänder man på dynget elle? JA DET GÖR MAN!
helt stört, jag är inte ens trött och klockan över tre nu. och imorgon kommer jag sova till typ ett, förstå när jag väl börjar 10 någon dag, ja kommer vara helt död.. haha!

något jag insåg idag är att man ibland mår bättre av att inte veta vad som händer runt omkring.. :/ sorligt, men väldigt sant, och väldigt riktigt.

om en vecka är det hemgång för min del, 1 hel vecka blir jag hemma.. 3 av dom dagarna är jag på kryssning för att fira min älskade pappa som fyller 60 :)

hänt idag då? jag vaknade strax efter 13 och då gick jag upp och åt frukost, sen kollade jag emile o carro film, efter de gick vi till spar och hämtade ut mina biljetter, elle om vi gjorde innan.. haha nollkoll :P skit samma, vi har ialf kolla film ungefär hela eftermiddagen/kvällen.

jag tror att det blivit så mycket mer, dom tre starka orden, men jag vågar verkligen inte.. <3
nej om jag skulle lägga mig och försöka sova.. 1 vecka kvar!

/ stina. - skulle jag vilja veta, skulle jag fråga!




bardags

igår när ja kom till jobbet fick ja reda på att jag skulle stå i baren, och gah vad jag blev nervös.. :P haha
jag tror de gick bra, jag fick beröm ialf.. men det kändes sådär! så jag har inte fått sova många timmar inatt.. sen är det jobb kl 17 igen, vi ba KÖÖÖÖR!

ska försöka sova en stund till..


mhm..

jag är så besviken, en fredag liksom..
men jag försöker och inte tänka på de, men hur lätt e de?!

idag är det -22 och strålande sol :)




sushi

ja, domina, pitte, morgan & rico tog tag i saken och åkte ner till experium för att äta sushi :) jag var jätte mätt innan, men det var väldigt gott.. lagom sådär efter maten :P haha. en liten dessert nästan =) kul o se den nya byggnaden också. väldigt fint!





en konstigt sms..

jag trodde jag skulle få sova till typ ett idag eller nått, men ack nej.. jag vaknade av ett sms som gjorde mig besviken och arg på en och samma gång, konstigt. jag tänker inte ta upp det här, men jag är besviken! jag har gråtit lite här nu och ringt runt och gråtit ännu mer.. nu har jag lugnat ner mig och ligger och lyssanr på Melissa Horn, hon får mig att bli lugn.. galet bra! 
 
ikväll är det jobb för min del, ska bli skönt.. men jag ska försöka sova lite mer innan :P har ställt kl på tre om jag skulle sova så länge :P haha. jag ska nog kolla lite på andra avenyn nu sen sova.. GODNATT!

låååååånga nätter!

dålig uppdatering här på bloggen, men ärligt jag har inte dirket tid och ork för detta!
vi har varit på utbildningar måndag & tisdag plus lite fest på de, lite o lite.. rätt mycket faktiskt.. :) that´s sälen! igår dror jag hem till erika, och hur skönt var inte de?! AS SKÖNT :D hur skönt som helst att träffa dig hjärtat! det blev en harrys, premiär för mig, nice! haha trodde jag tappat min mobil.. orkar inte berätta den historien, men den är tillbaka och jag tog inte med den ut ikväll.. :P hahaha. Nu är kl strax över tre och jag sitter här, imorgon börjar jag jobba.. kl 17 så det är skönt :) ska försöka sova ut på RIKTIGT imorgon!









ska försöka bli lite bättre med bilder och allmän uppdatering här, men nu är det sovdags!

PUSS&GODNATT <3

lucia

jag ligger faktiskt och lyssar på lite julmusik, en stor favvo är "mary, did you know" grymt fin :) skönt och vakna att man inte är bakfull, känns som jag denna vecka bara har varit bakfull. men igår var det enbart mys här på gattastigen! har varit och ätit lunch på wärzan med josefin idag. nu ligger vi i varsin soffa, jag med datorn och hon kollar på tv! jag saknar lucia.. vill vara mindre då man gick på lucia i skolan osv!

igår var jag en sån maktlös person, har aldrig känt mig så maktlös i hela mitt liv. skypeade med gabbie, och hoppas bara att jag fanns där åt dig vännen! vet att allt löste sig o så, men har aldrig känt mig så maktlös. evig vänskap <3

har bara jobbat en gång denna vecka, men nästa vecka har jag saker att göra varje dag.. är bara ledig söndag.
mån; baristautbildning
tis; barutb
ons; barutb
tors; jobb
fre; jobb
lör; jobb
sön; ledig
skönt att få nått att göra, så man inte bara går här hemma och inte gör nått :P eller vi hittar ju alltid oftast på saker, men skönt att få en lite mer "vardag" i detta hus :) helt stört att jag inte ska fira jul med min familj iår.. det kommer nog kännas konstigt. men en utmaning.. vi kommer ha mys här uppe, det vet ja! jag kommer få ett riktigt julbord iår också, det var riktigt länge sen måste jag få tilllägga.




jag kommer bort mig i mitt skrivande, så jag avslutar.. jag gör en massa annat samtidigt jag skriver, haha. funderar på om jag ska lägga in lite cider i kylen så dom är kalla tills kvällen. det är kickoff på högis tonight! -CHECK!


All i want for christmas is you..


jobb

ska jobba ikväll, ska bli rätt kul faktiskt. ända dagen denna vecka jag ska jobba :)
skönt att göra nått om dagarna så det går.. jag längtar faktiskt lite till att åka hem, fira pappsen!

nej nu ska jag göra mig iordning.. börjar om 1 timme!


P - fest!

lyckat =)
det var länge sen jag skratta så mycket som igår, helt underbart!
vi började med att äta brasserad, maten vi ska servera i vinter! väldigt spännande sjuuuukt gott. man får en egen liten grill på bordet som man grillar sitt kött på.. väldigt mysigt och personligt! om jag säger såhär efterfesten slutade halv 6 imorse, då gick dom sista och la sig.. så ni kan ana hur kvällen var =) 10 kr shotten i baren..
idag har det varit möte på wärzan och nu ska det avslutas med pizza och film :P GÖTT!

jag åker hem över nyår, det ska faktiskt bli skönt =) får vara hemma när pappa fyller 60!

erika andersson, jag saknar dig bara så du vet!


intro..

igår var det den mest rastlösa dag här på gattarstigen, vi ALLA var så uttråkade! kl ett inatt började vi städa köket liksom.. haha. imorse kl 10 var vi på wärzan för första dagen på intro, det gick bra, inga större beskymmer. ikväll är det middag som gäller, ska få äta av brasseriet, tok nice enligt mig så vi vet hur det kommer funka osv. kickoff ikväll på fjällis också, orkar man tro? haha. imorgon är det yttligare en introdag, då blir det lite mer individuellt för wärzan.

nu ska jag äta nått litet innan kvällen, jag är vrål hungrig! ovanligt, det ända jag gör är att äta känns de som, hahahaha.

jag saknar dig såååå... <3


jägermaister!

igår var det festdags, vi var bjudna på mat & dryck på högis av jägermaister! :)
det var väldigt trevligt och ja det slank ner en och en annan jäger.. vilket har gett en redig bakfylla idag! usch & fy. idag ska jag bara killa så sjukt mycket.. typ gå ut och gå eller nått :) försöka starta bilen! haha


one step at a time..

.. jag är uttråkad AB! var länge sen jag var såhär uttråkad.. alla typ jobbar, jag har läst typ alla bloggar som går att läsa, eftersom att alla jobbar/festar är det ingen som uppdaterar sig en lördag kväll heller. gabbie, vet ja inte vad hon gör.. hon är säkert ute och åker sin nya bil :) glad för din skull! på måndag åker jag... vet inte om det är hissa eller dissa! jag vet inte var jag har allt just nu, allt känns så rörande..

vilket däppande inlägg, dramatisk & tragisk man är!
men jag kan inte rå för det såhär en lördag kväll då jag sitter själv och väntar.




I talk a word from you

kommer jag någonsin våga fråga?
förmodligen är det nått utav det bästa som hänt mig.
men är det värt det, det kommer jag nog aldrig få reda på.
jag hatar att se hur du igonerar mig.. eh det har inte med saken att göra!
men om jag ändå kunde få det där lilla extra hoppet..



e-town!

idag känner jag mig bättre, i kroppen ialf.. men man ska väl aldrig säga aldrig. jag är fortfarande dunder förkyld och tror att febern spökar lite oså, men annars känns det faktiskt lite bättre.

idag ska jag åka hem till mamma o pappa, ska bara åka förbi arenan och säga hej till ninni :)

har inte så mycket att skriva faktiskt, bloggtorka AB!


lock i öronen!

KAN NÅGON VARA SNÄLL OCH GÖRA OM MIN BLOGGDEISGN?!

Jag är fortfarande dunderförkyld, så förkyld att jag knappt orkar ha huvudet uppe.
Imorgon ska jag försöka orka åka till mamma och pappa och säga hej, jag är en dålig människa som inte är och säger hej till dom, även kanske åka förbi dbk och säga hej åt ninni, det visar sig om jag orkar.

jag ska nog gå och köpa lite glass, det ska vara bra för stunden :P



snorunge!

.. check! hur kan man vara såhär snorig? mitt huvud väger 500 kilo ungefär :/ inte okej!
det har blivit ändrade planer, jag åker tillbaka på måndag.. med killarna jag åkte hem med i måndags. skönt att åka bil upp, så slipper jag buss/tåg. vill bara verkligen vara frisk då också.. ska verkligen vila dom här dagarna!

gabbie har kommit fram till NZ, hur ballt är inte de?
fan jag vill också vara på andra sidan jordklotet :)
du kommer få en galen tid där borta vännen! <3



nu ska jag ta en klementin och kolla på någon film.. :P sen försöka sova lite!

jag trivs hos dig..

mår pyton!

jag har ungefär legat här hela dagen, snorar som aldrig förr, hostar och fryser till o från.. sjuk, svar ja! jag vill bli frisk nuuuu.. orkar inte vara sjuker :( det är faktiskt synd om mig!

jag ville bara säga att jag mår pyton :(

/ stina!

sjuker...

.. är det inte typiskt att jag ska bli sjuk just nu? :/ jo verkligen! bara jag var frisk till introdagarna nästa vecka så fick jag vara hemma och krya på mig och det tänker jag göra också.. ligga hemma hos J här och dricka massa te, försöka sova mycket och kolla massa film.. men det är bra tråkigt att vara sjuk :( usch för sjukdom!

läste gabbies blogg imorse och hon var i kina inatt, haha COOOLT JU :) du kommer får det så bra vännen, jag vet de och vi ses ju snart igen :P

nu ska jag sätta på en film tror ja om jag hittar någon som passar, men det tror ja att jag gör!

återseende..


1 vecka i sälen...

.. och jag är redan hemma, men bara på besök! och nu har jag gått och blivit sjuk också.. :/ suger! så får se hur jag mår på torsdag då jag ska återvända hem. jag trodde jag skulle bli bra på att blogga när jag kom upp till sälen, men ack nej snarare sämre :P haha. får se hur det utvecklar sig framöver :)

idag införskaffade jag mig en rosa klocka och ett par lila/rosa skor plus en stor t-shirt! check :)

nu ska jag vila så jag blir frisker någon gång..

puss&kram skumbanan

RSS 2.0