åter ingen bloggtorka..

.. bloggtorka igen i väntan på att nått nytt ska hända i mitt liv, javisst!
mina känslor har inte förändrats.
jag har varit på gabbies land på mina två lediga dagar, hur skönt som helst. imorgon är det jobbdags igen sen ledig en dag sen jobb fyra.. har nyss varit och tittat på premiären av twilight, hur bra som helst.. :) nu måste ja sova, lunch imorgon.. fint väder, de smäller! twilight - bästa filmerna!

en annan värld är möjlig...

18/6

långpanna igår, halv dag idag vilket skulle varit långpanna, långpanna imorgon.. :) jag lever! har samtdigt börja känna nått i foten, tror de är en glasbit eller sticka som har setat där sen fyra dagar tillbaka. ont, eh ja! var hem till systra min och bakade pizza, mycket god :) sen var det dags för att kika lite på kungafamiljen, oerhört mycket & vackert att ja grät! hoppas vi har tv på jobbet imorgon så vi kan kolla :)

du är verkligen överallt
jag tänker på dig jämt
du syns var jag än vrider och vänder mig.


she´s got the look...


vi satt i en rosa båt..

.. precis vad vi gjorde!
har haft en sån mysig kväll idag :)
grill, fiske, eldat & massa skitsnack!


ni alla fick mig att le ikväll..


halsont

gick vi carzy in , japp de tror ja faktiskt vi gjorde :-)
grym dag på alla sätt o vis! länge sen ja mådde så bra som i torsdags.
TACK ULRIKA och mina andra tjejer! <3

awj men ja har gått och fått stört ont i halsen..
fan också, jag orkar inte.
dusch
sova

alla ser likadana ut..

we go crazy, tomorrow!

imorgon är det en stor dag, för oss alla men verkligen för våran älskade ULRIKA FERLIN, för hon tar studenten :) helt stört att jag tog studenten för hela jävla två år sen, helt crazy! dagen är planerad in i minsta detalj, kommer bli så bra, längtar. 

idag blev de en tripp till uppsala med gabbie och hennes syster, mycket trevligt.. har aldrig varit i uppsala tidigare, konstigt men så är det :) haha. sen åkte ja till syrengården för att hämta nelle och nu sitter vi här, ska kolla på film!  



hmm...?!

inga skattepengar åt mig idag inte, jobbat 13 timmar, ont i tassarna, fryser..
är för kär i någon ja inte kan få.. :/ hallå ja är inte bitter!


nationaldagen..

spenaderade jag på en fotbollsplan i mariefred fram till 14, då jag tog alla mina saker och åkte till mitt place! nu sitter jag äntligen här igen, som jag saknat den.. kvällen igår spenderades med ulrika & erika på min brygga med vin och massa plockmat :) jag gillart! <3 sen åkte vi till värdshuset och träffa alla andra, trevligt var de! åkte med sofia hem vid 1 så jag fick sova i min egna säng.. as skönt!

idag ska jag nog vara med annika & gabbie innan jobbet, sugen på både pannkakor o glass!
vi får se vad som blir av, nu ska jag ta på mig cykla till ica och köpa mat/frukost!


våra känslor kommer alltid finnas här, varför inte gå halva vägen var.. ?

5/6..

klockan kommer hinna slå om till söndag innan detta inlägg är klart.. svenska nationaldagen imorgon alltså, vadå? ska de firas.. sista jag firade nationaldagen var på min egen student :) helt galet att det är 2 år sen! på torsdag är det våran älskade vän Ulrika´s tur! Då är det din dag, hela dagen gumman! idag på dagen skulle jag bara jobbat lunch, men jag vet inte riktigt vad som hände.. blev en långpanna för mig, på min lediga helg.. haha. Får väll tillbaka de någon annan dag hoppas! Imorgon får ja äntligen tillbaka min lägenhet, som jag längtat.. få stänga in sig själv och sova i min egen säng.. ja tack!

nu ska jag duscha sen sova tror ja, lång dag imorgon. ledig dock, tack!

tankarna om dig går i mitt huvud varje dag, varje sekund..


diskmaskiner, nej tack!

.. låg typ avlång och skura diskamaskinen på jobbet inne på min 14e timme, ja visst sa ja :) haha.

nu sovasovasovasängsängsäng...

det här trodde jag aldrig..

2/6- 2010

redan juni.. tamefan vad fort tiden går!
redan sex månader sen.. hm?! saknar det lika mycket nu som då!
idag har jag jobbat, 10-17 :) såklart var de strålande sol ute.. nu är jag så trött att jag inte orkar resa på mig från soffan, haha. men ska nog ta en promenad eller nått så småning om.. eller ta en dusch och bara lägga mig och kolla på en film, de visar sig.. haha. som de känns nu ska ja bara duscha och sen lägga mig, jobbar långpanna imorgon, sen på fredag är jag ledig och då händer de grejer haha nej men vi ska umgås ja & mina babes!

vem lämnade vem?

1/6 - 2010!

inatt har jag sovit så sjukt dåligt, vet inte riktigt varför ja sovit så dåligt. men ont i hela kroppen har jag nu såhär på morgonkvisten när ja vakna.. (12,00) sovmorgon.. jahadå, börjar kl 16 idag :) ska bara slappa tills det är dags att åka till jobbet, oerhört skönt.. kommer vara as seg sen men det få ja ta idag, jag ska bara vila!

det är helt galet att det är juni, redan liksom!
en dusch nu sen film!


& mitt i allt ska man vara sann..

RSS 2.0