sjukstuga på gattarstigen!

sjukstugan igen på gattarstigen, denna gång är det inte magsjuka ialf.. utan influensa tror vi! ungefär hälften har så ont i kroppen och är helt glansiga på ögonen.. jag är en av dom! så nu lägger jag mig i sängen och kollar på film. godnatt!!

livet är skört..

konstigt att helt från en dag till en annan har man sån hemlängtan, igen.. det är konstigt! jag vet inte hur de kommer sig, men just nu ialf har jag sån hemlängtan. skulle bara vilja ligga i min egna säng i mitt krypin och kolla på en film, ha ett normalt liv hemma i en vardag man fastnar vid rätt fort och vill därifrån, vad allt är konstigt. men nu är det inte långt kvar tills Ninni o Marie kommer upp, så det ska bli kul & få prata en massa!

pratade en massa med erika idag och det behövdes kände ja, skönt o tack hjärtat!
men sinnes vad jag saknar er tjejer, ni är mina bästa verkligen <3






hans frånvaro visar mig överallt..


SVINKALLT!

.. hallå minusgraderna i huset :(
proppen har gått och elektrikern kan inte ens laga de.
jag sov med 3 täcken inatt, tjocketröja, mjukisar, 3 par raggsockor & mössa..
eh, men ja tror ja dör!


facebook status

undra om människor verkligen förstår hur mycket man ser på facebook?
man ser verkligen ALLT!


sdklfsjerklkgd

har inte bloggat sen i söndag, haha oj de var bara tisdag när jag tänkte efter =) knepigt, känns som en vecka ungefär. jaja, idag har vi varit lediga.. ja, carro, emelie & ida wiik! vi gick upp vid ett och gick då till wärzan för lite mat och och sen gick vi hem för en tvättmaskin, och sen var kl helt plötsligt åtta och vi åkte til lindvallen, sen åkte vi faktiskt till stöten för att bara åka på en liten roadtrip, skönt att vara ifrån detta hus ett tag. imorgon är det jobb för min del, kl 12 redan :) gött! sen är det jobb 17 hela helgen.. jag glömde, vi var faktiskt ute och gick en timme idag också.. haha, mycket viktigt!

nu är jag faktiskt väldigt trött, de var ju måndagsklubben igår och de är som vanligt alltid väldigt trevligt =) nu ska jag ta mig i kragen och lägga mig i sängen..


vi var vänner med fördelar..

wåffelfrossa

.. om vi haft wåffelfrossa idag elle :) japp de har vi! måste lätt gått upp 4 kilo!
dagen började på skiloudge vid 14, med en flaska vin, domina, josefin, jocke & ja.. vid 3 tiden börjades de spela en massa ballader och det palla de vi inte på alla hjärtans dag såhär, så vi pallade oss upp till wärzans afterski där vi söp oss lite fullare, härligt.. därefter pallade vi oss ner till mezzo för en flaska mousserande :) GÖTT! och efter de var de bara att palla sig hem, byta kläder osv.. för då var det wåffeldags :) nu sitter jag här, småfull och bara väntar på att jag ska somna ungefär.. men det är rätt skön stämning här uppe i mitt vardagsrum, det är helt sjukt vad tiden gått fort här uppe i sälen, sinnes! snart är jag hemma igen, och då blir det en ny stad hoppas ja :)

nu ska jag nog duscha snart, om de finns varmvatten :P sen blir det sängen, en film kanske..

/ stina.

avis

.. jag är så avis på gabbie, helt sjukt vad avis jag är! vill också vara på andra sidan jordklotet och uppleva en massa saker som hon gör... nej jag är inte bitter ja!

blev väckt av käraste domina idag, då var det dags för frukost/lunch. de blev en kycklingsallad :) nu sitter vi här helt döda och blev as trötta, börjar jobba om 1,5 timme.. så snart bli de dags för en dusch, sen jobb. förmodligen en lugn kväll idag, som igår.. men det visar sig!

det är strålande sol här idag också, känner att våren ev börjar komma nu, melike!



det kanske blir bäst så, om jag tar bort dig..

PINK!

.. PINK, Ullevi - 23 Juli!
kommer det bli mer är grymt elle, gästartist är Takida, ännu bätttre!
jag längtar redan som en tok =)


en månad

igår var det jobb, värsta dremteamet var vi, allt gick bra.. förutom att alla gäster kom samtidigt :) haha. jag fick stänga för första gången själv igår, vilket jag hoppas gick jätte bra! det visar sig idag när ja kommer till jobbet idag, thihi. ikväll är det jobb igen, skönt!

hoppas på en sån grym konsert på ullevi i juli, imorgon får ja reda på om ja får biljetter =)


... sen jag lämnade det jag älskar!


bloggstatestik

jag har oerhört mycket läsare för att vara mig.. haha undrar vilka alla läsare är :)
men det är ju kul att så många som läser, vill läsa det ja skriver.. inte för att det är specielt underhållande, mest nu förtiden deprimerande och allmänt tråkigt.. idag igen är det strålande sol här uppe i sälen =) o jag kan inte sluta le för att det är så skönt ute.. har varit på jobbet, åt lite mat (ute) och drack mig en latte i solen med trevligt sällskap! ikväll är det jobb, börjar 18 :) rätt nice, jag slipper typ städa ikväll.. haha. eller ialf efter afterskin. men först ska jag ligga kvar här i soffan en stund och kolla ett avsnitt på andra avenyn.


vi går åt varstitt håll, men jag tror vi möts snart igen..

ödet.. nu igen.

hur kan man tro på ödet så mycket? hur kan ödet bara dyka upp sådär?
det måste väll på nått vis betyda att nått ska vara så..
här har jag sagt till mig att jag ska lägga ner, när jag kommer tillbaka efter en jätte trevlig middag sätter på datorn och går in på en blogg som har kommentera min blogg och ser en sak som bara är ödet! jag älskar ödet.. men de kan inte bli såhär, det går inte.. varför kan de inte bli så? båda måste gå halva vägen var för att det ska bli rätt.

annars har dagen varit piss men kvällen kanon :)
blev en rejäl fylla igår, så jag var inte så kaxig imorse när jag vakna.. har typ legat i sängen mesta dels av dagen. sen nu på kvällen drog vi ihop ett gäng och åkte till snögubben och käka mat.. bandvagn o allt fick ja prova på. har haft en mycket trevlig kväll =) imorgon är det jobb kl 18, väldigt sent så ja vet inte vad som händer på dagen.

första helgen i mars kommer ninni upp till mig och hälsar på, hur galet är inte de =)


hallå solen



... IDAG ÄR DET STRÅLANDE SOL I SÄLEN =)
man kan ju bara le åt att det är sol fan, jag älskar solen!

ajmen

.. helt sjukt hur en dag från en annan dag kan gå så bra! allt bara flöt på idag och alla var nöjda o glada. det var as lite folk så jag fick gå av halv tolv eftersom ja kom in kl två. rätt skönt för nu när jag tänker efter är jag rätt trött :P haha. så ja ska nog snart bara gå ner och duscha sen försöka sova, kanske en film? imorgon är jag ledig och då ska det åkas till lindvallen för att kolla på någon tävling som ska hållas, olika lag från alla restauranger :) hoppas wärzan vinner!






det är sånt här jag saknar, vi brukade gå hem tillsammans jämt - varje lördag...

LOYDEN!

.... MIN BIL!!!! kalle körde in i min loyden idag :/ hm.. värsta bucklan fick den.
annars har dagen på jobbet varit - SKIT! skjut mig ungefär...

men såklart kommer min älskade gabbie och räddar natten för mig med en sväng på skype :) <3



SKYPE!

måste nog vara den bästa uppfinning som finns.. helt klart! =)
satt nyss och skypea med gabbie, hon sitter verkligen på andra sidan jordklotet och klockan är halv fem på dagen där och min är halv 5 på natten, haha. helt stört egentligen :P





hallå bruno och spöket!!!!

jag saknar dig massamassamassamassamassa, men de vet du säkert för ja säger de jämt!

nu är det dags för dusch, sen sängen.

/ stina


sömnlösnatt

.. inatt sov jag inte en blund. eller kanske mellan 10-13,30!
så nu ska man åka till jobbet om en timme, ska bli nice har ju varit ledig tis ons.. så ska be om att få jobba hela nästa vecka, typ garderob eller vad som helst.

jag saknar mina vänner hemma o överallt, jag vill ha SOL också! kan inte solen bara komma fram nu?! orkar inte ha de såhär längre, haha. internt skämt som ingen fattar.


sömnlösa nätter..

MERA SNÖÖÖ!

.. OM de har snöa idag :) tjoohej du.. massa snö har de kommit idag!
var ledig idag, och känner mig mycket bättre än igår fast nu på kvällskvisten har jag fått ont i magen igen :/ undrar vad som e fel alltså. var för övrigt på brandutb i dag, repetion enligt min del.. hade ju i trean på gymnasiet faktiskt. men det var nice med lite repetion.. väl hemma ringde jag den efterlängtade erika och prata lite deeptalk, tack hjärtat! sen tog jag tag i städandet på detta äckliga rum, DAMMSUGA var nr ett på listan! men nu är det rätt fint här inne faktiskt :) man kan gå på golvet utan dammråttor! sen blev det matlagning, jag har gjort mycket idag.. haha. kyckling, matlagningsgrädde, kycklingfond, wokmix, sweetchili + ris till de :) de blev as gott! ibland har jag mina sidor.. hoho!

nu blir det en dusch sen hoppas jag på mys med flickorna här hemma, ett spel kanske?



jag vill veta mer.. men det är försent nu va?

hallå hemlängtan

..eftersom att jag gick hem ifrån jobbet idag, somnade jag på bums när ja kom hem. och därför nu kl snart kvart över två är kajsa inte ett dugg trött, har kollat på två filmer, hjälpte de?! nja.. jag gick upp o tog mig en macka nu, och fick in på fb, jag ska nog börja facebook strejka lite oftare, man mår ärligt talat bara dåligt av att vara inne på facebook.. det sägs väll typ såhär; de man inte vet lider man inte av. men då säger ja såhär, varför får ja alltid reda på allt? orkar inte ha de såhär längre..

vet inte om det här bara är för idag, men herregud vilken dag det har varit.. lilleskutt har inte varit framme, men nog på gång säger ja :/ jag saknar allt så sjukt mycket.. och som sagt, framför allt idag!




hallå hemlängtan...

 

PINKPARTY!

.. om det var pinkparty igår elle? japp de var de :)
vi hade hur kul som helst, och jag är tok nöjd med kvällen.

idag har jag hemlängtan...






HC söndag!

.. de blev en mycket riktigt lyckad kväll igår =)
vi började med middag på mezzo sen for vi iväg till lindvallen på förfest, sen blev det HC för fulla muggar. Rydell & Quick samt Domina Bexell gjorde mig kväll igår, hade så sjukt trevligt! de behövde ja.. inte sant? jag var värd den här kväll, idag mår jag exakt som jag förtjänar.. jag är sjukt sugen på donken så ja ska nog brumma ner och äta! ikväll är det PINKPARTY på måndagsklubben, kameran kommer vara i högsta hugg ikväll!!  

det finns en tomhet inom mig...

RSS 2.0